2,5 éves kisfiam nem nagyon akarja magát lefoglalni,10 percet ha eljátszik magában, nálatok is van így?
Figyelt kérdés
A kertben sem játszik magának, mostanában mindig menne ki sétálni vagy beül a kocsiba, hogy menni akar, dehát mindig nem lehet vele menni.2011. szept. 12. 14:24
1/4 anonim válasza:
Az én fiam is ilyen volt,mindig unatkozott és nem szeretett egyedül játszani sem.Én megkértem hogy segitsen nekem a főzésben,takaritásban,mosogatásban az enyém nagyon élvezte sőt szerintem még hasznos is volt neki,ilyeneket csináltunk pl.mosogatásnál ő rakta az evőeszközöket a helyére vagy öblögette az edényeket,ő szedte le a zoknikat és párositotta őket,hús panirozásnál ő lisztezte a húsokat,a teraszt is ő mosta föl,vizet adott a kutyusnak és még nagyon sok mindent tudnék mondani amit már egy ekkora gyerek is meg tud csinálni.
2/4 anonim válasza:
szerintem ez a korra jellemző lehet.Az én fiam eljátszott eddig de most ő sem.1 percig nincs el ,mindig játszani kell szórakoztatni,és csavarogni.volt már ilyen korszaka,és mivel akkor elmúlt remélem most is el fog.ilyenkor jol jön egy két új játék,nem nagy dolgok,de mégis új,amikor tudok vele vagyok,és együtt játszunk,estére már hulla vagyok,de szerintem le fog szokni erről magától.
3/4 anonim válasza:
Egesz nap egyutt jatszok vele. Kezdek besokallni. 3 eves lesz.
4/4 anonim válasza:
nemcsak hogy nem jatszik el, de azt kell csinalni, amit o akar :D
ma pl reggelizni mertem, amig meset neztunk, fogta a kezem, es mondta "tedd le" :D
nagyon jol megmondja hogy mit akar (mese, epit, ki, stb), de hogy egyedul valamit, áá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!