Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akinek van ideálja annak csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek van ideálja annak csak az a típus a megfelelő?

Figyelt kérdés
A páromnak a kis szőkék tetszenek. Én teljesen nem ilyen vagyok. Akkor ez most hogy van?
2020. jan. 3. 11:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem van zsánerem / ideálom, de az, hogy kihez kezdek vonzódni, nem feltétlen csak ezen múlik. Van, amikor tök ellentétes külsejű férfi is megtetszik, és nemcsak ilyen "ha ló nincs, szamár is jó" módon.
2020. jan. 3. 15:32
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem mindig a mediterrán típusú srácok jöttek be. Barna/fekete haj sötét színű szem, magas stb.

Első barátom szoke haju kék szemű volt. És alacsonyka:) És nagyon szerettem amíg csúnyán el nem bánt velem.

A jelenlegi megfelel az "ideálomnak".

2020. jan. 4. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!