Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt rajtam kívül még olyan férfi, akinek az a legvonzóbb ha egy nő nagyon okos?
Nekem is az egyik legvonzóbb dolog, de ha a külső nincs mellette rendben, akkor nem jön be.
Legyünk őszintén, kevés férfi hajt arra, hogy az illető annyira okos legyen és ezért a nők sem azt hangsúlyozzák ki magukon elsőként. Plusz igazán okos nőből sincs sok, de mindenki annak gondolja magát. És az okos nők a külsejükre is szoktak adni, szóval általában szépek, ezért sem az eszük tűnik fel elsőre mindenkinek.
Mert egy okos nővel szemben a férfiak nagy része nem mer szembemenni, mert vagy félnek tőle, vagy nem tartják magukat méltónak hozzá, vagy mert a nő szerencsére a tudását is kamatoztatni szeretné, míg a hapsi csak "azt" akarná, így nem tudnak egymással mit kezdeni.
Nekem is bejönnek az okos nők.
Hát hogy ezt a kérdést kielégítően meglehessen válaszolni, ahhoz elengedhetetlen némi tisztázás:
Mitől lesz valaki okos?
A végzettség(ei)től vagy a foglalkozásától esetleg a műveltségétől? Az is lehet, hogy jó meglátásai vannak a világot illetően, kiváló helyzet felismerő.
Tehát ezt tudni kellene, hogy szerinted mitől okos valaki. :)
Én a végzettséget sosem néztem. Nem mindenkinek van energiája és pénze végig tanulni plusz 4-5-6 évet. A foglalkozás más tészta. Engem az fog meg, aki jól látja a világ történéseit, emellett remek helyzet felismerő és él a lehetőségeivel. Szerintem ha valaki talpra esett, az már majdnem kiellégíti az okos fogalmát.
Ellenben ha csak jó MSc diplomája van valakinek még messze nem biztos, hogy okos is, mert ettől még lehet inkompetens az életkörforgatagában.
Az #1-es válaszom mégis miért lett lepontozva? Mert nyers volt és őszinte, nem pedig valami mese?
#6: Yepp, ez oda-vissza így játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!