Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek nagy baj ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagy baj ez?

Figyelt kérdés

Tini koromban sosem volt barátnőm, nem is szexeltem. 20 évesen vesztettem el, de csak egy kaland volt, azóta volt még 1-2. De barátnőm továbbra sem lett, pedig már évek óta próbálkozom. Úgy érzem hogy valami nagy gond lehet velem, hogy még 22.5 évesen sem volt kapcsolatom. Ami miatt nagyon lemaradva érzem magam.

Már sokszor feladom hogy valaha lesz barátnőm. Pedig rendes vagyok, és nem is nézek ki rosszul (bár ez relatív). Ha 25 éves koromig sem lesz senkim akkor feladom.

Baj ha ennyi idősen is itt tarok?

2019. dec. 21. 23:11
 1/3 A kérdező kommentje:
*tartok.
2019. dec. 21. 23:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem baj. Fejleszd magat és lesz.
2019. dec. 21. 23:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem baj. Van olyan főnököm akinek 45 évesen sincs senkije, mégis egy normális ember. Foglalkozz inkább a tanulmányaiddal, munkáddal és egy idő után már nem is fog hiányozni a barátnő. F/32
2019. dec. 22. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!