Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megbánnám később?
30000Ft-os karácsonyi ajándékot szeretnék adni egy olyan férfinek, aki kihasznált hónapokig, de nekem még mindig vannak érzéseim felé. Őszintén, nem vet fel fel a pénz, de a Karácsony nekem eleve is sokkal inkább az adásról, mintsem a kapásról szól és tudom, hogy boldoggá tenne, hogy örülne az ájándéknak.
Biztos befutó lenne az ajándék, nekem is beszélt már róla, hogy mennyire szeretné.
Szerintetek?
Bevallom, nem olvastam végig amit írtál, mert az első mondat után már meg is fogalmazódott bennem a válasz. Hagyd a fenébe, ha egyszer kihasznált, akkor nem jelentesz neki többet egy jó numeránál. Ilyen emberre nem érdemes áldozni egy fillért sem. Különben is, a Karácsony is csak egy nap... Semmilyen természetfeletti törvény nem mondja ki, hogy csak azon a napon lehet valakit boldoggá tenni.
26F
De ha mindenképp boldoggá akarod tenni, akkor inkább szexelj vele egyet, ő is jobban fog neki örülni. Egy csomag gumi ára sokkal kevesebb is.
(Előző voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!