Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit lehet tenni? Miért viselkedik így?
Lehet azért csinálja, mert tudja mik a társadalmi elvárások és próbál igazodni. Én egész életemben ezt csinálom, kivéve amikor épp elfogadom, hogy ez nekem sosem fog menni és akkor pont leszarom. De nekem ez sosem lesz természetes, hanem csak egy tanult és bosszantó szabályrendszer, semmi több.
én is arra tippelnék, hogy neki több egyedüllétre van szüksége és mikor már túl sok volt, nem direkt, de türelmetlenebb és frusztráltabb lesz és így csapódik le
de ezt szerintem meg lehet oldani és úgy is tudsz több teret hagyni neki ilyenkor, ha nála vagy éppen
már az is segíthet, ha egy szobában vagytok ugyan, de mindketten a saját dolgotokat csináljátok
(nálunk is hasonló a helyzet és együtt élünk, ez így egész jól működik
kellett egy kis idő, míg erről tudtunk nyíltan beszélni és már nem veszi magára, ha azt mondom, hogy szeretnék kicsit egyedül lenni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!