Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem akarom, hogy szakítson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarom, hogy szakítson velem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Akiknek nehéz megemészteni a következő sorokat, azokat megkérem, hogy ne válaszoljanak vagy szemétkedjenek!

Viszonyt folytatok a nővérem férjével. Vagyis igazából szerelmes vagyok belé és nagyon kötődöm hozzá. Három éve kezdődött amikor padlón voltam és elmentem hozzájuk 2 hétre nyaralni. Addig közömbös volt számomra, kb leszartam, hogy létezik. De ez megváltozott amíg náluk voltam. A nővérem nem tudott szabadságot kivenni, ezért a férje kísérgetett ide-oda, olyan randiszerű volt az egész. Sokat lelkiztem vele és tök jó tanácsokat adott amiket megfogadtam. Aztán észrevettem, hogy egyre többet lelkizünk, jóban vagyunk, a nővérem örült, hogy jobb lett a viszonyunk. Nem tudom megmagyarázni, de egyszer mikor ketten voltunk csak, nem tudom mi ütött belém, rámásztam, nem hagytam békén és neki adtam a szüzességem. Azóta is gyakran szeretkezünk és beszélgetünk, támogat engem. Próbáltam mással is kapcsolatot teremteni de senki nem tudja azt amit Ő. Tudom, hogy nem hagyná ott a családját, mert nagyon szereti a nővérem. Sokszor fáj hallanom ahogy szeretkeznek mikor náluk vagyok látogatóba.

Mit tegyek? Nem tudok nem rátapadni, elszakadni tőle. Vajon tudnánk együtt élni boldogan, hárman?

#szerelem #beteljesülhetetlen
2019. dec. 20. 12:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
Ügyes probalkozas...
2019. dec. 20. 12:15
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Ezzel a téli szünet hivatalosan elkezdődött!
2019. dec. 20. 12:16
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Bevallom, megkönnyeztem. Ugye lesz második rész, ahol szépen együtt éltek hármasban?
2019. dec. 20. 12:17
 4/12 anonim ***** válasza:
29%
Mit tegyél? Nézd meg mennyi házit kaptál, aztán fogj neki még ma. Vagy süss nekem palacsintát.
2019. dec. 20. 12:46
 5/12 A kérdező kommentje:
Továbbra is várok építő jellegű hozzászólást. Addig is mennek a piros pacsik.
2019. dec. 20. 12:52
 6/12 anonim ***** válasza:
Ez olyan szép lenne ha összejönne. A palival beszélgettél ezekről amit leirtál nekünk?
2019. dec. 20. 13:15
 7/12 A kérdező kommentje:
Ha azt kérdem tőle, hogy mi lesz velünk tovább mindig, csak a vállát vonja és mondja, hogy ő mellettem lesz mindig
2019. dec. 20. 13:19
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Már meg ne haragudj, de erre nincs jó tanács, ami neked tetszene.

Annyit tudnék kifejteni, hogy milyen nagyon kényelmes a férfinek kihasználnia téged és a nővéredet. Veled lenne, ha annyira fontos lennél neki, illetve ha nővéred az lenne neki, akkor meg befejezné ezt. Nem fogtok boldogan együtt lenni hárman, csak ha a nővéred tud róla és beleegyezik, de nyilvánvalóan balhé lesz ebből.

Olyan nincs, hogy nem lehet elszakadni valakitől, ez csak a fejedben van így, nyilván nehéz, de nincs olyan, hogy nem lehet.

Te sem tiszteled a saját testvéredet az biztos, mond el neki mondjuk.

2019. dec. 20. 13:23
 9/12 anonim ***** válasza:
75%

"Ha azt kérdem tőle, hogy mi lesz velünk tovább mindig, csak a vállát vonja és mondja, hogy ő mellettem lesz mindig"

Ja, amíg nem jön egy újabb ledér punci, vagy a nővéred meg nem tudja. :D

2019. dec. 20. 13:33
 10/12 anonim ***** válasza:
82%

Jó naiv vagy, a pasi meg jól kihasznál. Tartásod semmi, a nővéredet meg jól alázod, meg magad is.

Nem lesztek sehogy hárman boldogok. Idő kérdése és ki fog derülni.

2019. dec. 20. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!