Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha elkezdtem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha elkezdtem érezni iránta valamit, de tudom, hogy nagyon nem kéne?

Figyelt kérdés

Kb 2 hónapja ismertem meg egy pasit Tinderen, jól elbeszélgettünk, felvett ismerősnek FB-n is, de eleinte annyira nem érdekelt, volt, hogy 5-7 napig nem írtunk, olyankor ő írt rám, ő fektetett bele több energiát, meghívókat küldött eseményekre, amikre én nem reagáltam semmit. Az első randin kávéztunk, a másodikon vacsorázni vitt, de nem volt csók. Utána én eltűntem, mert gondoltam ez ennyi, de ő mégis keresett, érdeklődött. Akkor épp egy nehéz időszakom volt, ezért kicsit le is csesztem, hogy most egyedüllétre van szükségem. Egy hét múlva már én kerestem és reagált, találkoztunk, jól éreztük magunkat és megvolt az első csók. Egyébként ha felhozom, hogy találkozzunk, szinte mindig jön, még akkor is ha a haverjaival lenne amúgy dolga, akár előtte velem tölti azt a pár órát. Ezután még 2x találkoztunk és nagyon jól érzem magam vele. Azt is mondta már, hogy menjek el vele és a haverjaival bulizni, bemutat nekik, stb, de ebbe nem mentem bele, mert túl gyors lett volna.

De a probléma ott van, hogy tudom, hogy jellemben nem illene hozzá, mert ő még a bulizós korszakát éli, én meg már kinőttem ebből és tudom, hogy ez állandó vitákat szülne. És szerintem ő ilyen nőcsábász típus, biztos nem én vagyok az egyetlen akivel kavar. De jól érzem magam vele és azt érzem, hogy elkezdtem ragaszkodni hozzá, hiányzik ha nincs velem. Mostmár zavar ha 2-3 napig nem ír, vagy ha nem válaszol azonnal az üzeneteimre, elkezdtem agyalni és féltékenységet érzek.

Nagyon rossz ez, mert nem tudom hogyan kellene kezeljem ezt a helyzetet. Vágyok a testiségre vele és a közelségére, de aggaszt, hogy hiányzik és féltékeny lettem, amikor az agyammal tudom, hogy ebből hosszútávú nem működhet. És persze félek, hogy mi lesz a szex után, félek, hogy felszívódik, én meg majd zokogok utána, amit nem akarok...

Mit lehet tenni ebben a helyzetben?

2019. dec. 17. 23:04
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Tiltani.
2019. dec. 17. 23:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Aki mer az nyer. A legrosszabb eset az lehet amit írtál, megdug majd felszívódik... huhhaa zokogsz 1 hétig, és? Túléled...

Viszont, ha hosszú ideig hónapokig akár évekig azon örlődsz mi lett volna ha,... ha adtam volna neki egy esélyt... ha nem vagyok előítéletes... ha rosszul gondolkoztam stb. az sokkal rosszabb.

Tudom, mindenki félti magát, de nem biztos, hogy ezzel véded meg magad a legjobban, hogy eltaszítasz olyat akihez vonzódsz.

2019. dec. 17. 23:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
hátha vinne barátaihoz, nem biztos, hogy csak egy szexet lát ebbe.
2019. dec. 17. 23:21
 4/5 Rockarc ***** válasza:
100%

En is azt gondolom, hogyha mar ott tart, hogy a haveroknak is bemutatna, az mar vallalhato kockazat lehet. Nem garancia semmire, de jo esellyel, akkor te vagy a befuto, akarhany masikkal is kavar/kavart a hatterben. Mert ez eleg sanszos a leirasod alapjan. Mondjuk nekem az sem meggyozo, hogy ilyen ritkan keres. Sok energiat nem fektet bele a veled valo kapcsolat epitesebe, ez egy eleg eros figyelmezteto jel.

Innentol mar csak a te emberismereteden es kockazatvallalasodon mulik, hogy meddig mesz el, es mit engedsz neki. Akkor menj bele sexbe, ha nem fogod banni utana, hogy csak 1 alkalom volt. A helyzet az, hogy ezt lehet meg o sem tudja. Ez egy tipikus kilepesi pont lehet mindket fel reszerol, es sok ferfi all ugy hozza, hogy "egynek elment, de otthonra nem kene". Szerintem probald meg jobban megismerni, de ha nem valtozik ez a neha rairok azt lesz valami hozzaallasa, akkor inkabb felejtsd el.

43F

2019. dec. 18. 02:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Én ennek adnék esélyt. Ha meg akart volna d.ugni, már tudnád. Tisztel, figyelemmel van rád, nem sieti el, be akar mutatni a haveroknak. Szerintem ezek nem rosszra utalnak

31n

2019. dec. 18. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!