Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom seftel, mit tegyek?
Sziasztok.
A szerelmem hétvégente az éjszakába seftel .. nem tudom mivel.. eddig elbírtam viselni ...de mivel komolyan gondolom vele most jött el a pont hogy vége. Nem bírom tovább. Elérhetetlen ilyenkor (érzelmileg is) .. megbízok benne úgy. .. nem ezzel van a gondom.
Szeretném ha ott hagyná és tisztességesen keresné meg a pénzt.. csak így ugye mint tudjuk jóval kevesebbet és jóval több munkával lehet megkeresni .. és félek hogy elhagy. ..
Fogok vele beszélni ahogy hazajött.
Ti mit tennétek? elfogadnátok? a szerelmetekért otthagynátok az ilyen üzleteket?
Kedves 4! Azt mondta abbahagyja idén .. de multkor nem ezt vettem ki .. abból a pénzből én semmit nem látok.. én jobban keresek nem kell a pénze .. (a pénz most máshova megy . nem részletezem de kell most neki valahova.. de nem üzlethez).
Nem dílerkedik .. de én tanácsot várok.. mert amúgy jó ember.. nagyon .. tényleg.
Tudod te, hogy mivel seftelnek hétvégente?
Az a jóember?..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!