Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Célszerűbb lenne elköltöznöm anyáméktól, ha komoly kapcsolatot szeretnék?
Én úgy gondolom hogy csak akkor költözz el most ha te nagyon nem szeretsz otthon lenni így. Mármint én azt tartom ésszerűnek hogy inkább gyűjts. 26 vagyok és én is ezt teszem még. Minden pénzem felreteszem hogy el tudjak költözni minél előbb. Nem anyámékon élősködők de ha albérletet vennék ki nagyon nem járnék jól és soha nem jutnék egyről a kettőre. Szerintem minden normális fiatal férfi nő ezt jól tudja hogy a mai világban ez nem megy másképp. Én nőként nem tekintenék emiatt rád rossz szemmel. A lényeg hogy a nő lássa rajtad hogy neked nem az az életcélod hogy örökre szuleiddel akarsz élni. Lássa hogy vannak terveid céljaid rendszerezve, spórolsz S teszel minden nap azért hogy elérd a dolgokat. Szerintem ez egy fiatal nő számára teljesen imponáló. Hiszen a mai világban a legtöbb fiatalnak még rendes céljai sincsenek se terveik csak úgy vannak a nagyvilágban és ez rohadt gáz. Tisztelet a kivételnek. S amúgy az is igaz amit a kettes írt.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!