Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez gáz lenne tőlem? Ebből levághatja, hogy bejön nekem?
Ha úgy gondolod ez tetszene neki, akkor tedd meg.
Szerintem ebben a fotós dologban nincs semmi negatív, sem tolakodó.
Ha a boldog szülinapot kiírás után oda bigyesztek egy torta jelet és szmájlit már az is tolakodás lenne egyeseknek?
A fotó ennél kicsivel több, de nem annyira, hogy tolakodó legyen, vagy hasonló érzéseket váltson ki.
A munkatársaim néha-néha vicces videókat osztanak meg messengeren. Pedig nem kommunikálunk jóformán egymással, mert másik műszakban vannak. Én ezt viszonozni szoktam. Ebben sincs semmi.
Az már viszont idegesít, ha egyik ismerősöm orrba szájba küldi a gazdasági híreket, de úgy, hogy egyikre sem reagáltam. Talán egyszer megunom és szépen megmondom neki, hogy ne küldjön hülyeségeket nekem. A vészmadárkodást nem szeretem.
Kisebbségben leszek a véleményemmel, de szerintem ez nagyon kedves tőled.
Megírharod neki hogy úgy tudod szereti, ha megkóstolná átveheti :) És akkor benne lesz az élő találkozás lehetősége is.
#12, pont ugyanezt javaslom.
Nem nyomulás, csak egy erős jelzés, - ha nem rohan érte, akkor annyi: nincs több lájkolgatás.
Ez nagyon édes😄!Szerencsés fiú lehet, remélem lesz belőle valami!😁
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!