Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehet, hogy néhány dolog elvakít minket? Mert most van valaki, akit korábban valamelyest helyesnek láttam csak, és nem jött be, most meg rohadt helyesnek látom és baromira bejön.
Figyelt kérdés
2019. aug. 11. 18:33
2/5 anonim válasza:
Volt amikor egy nőt gyönyörűnek szexinek és vonzónak láttam, de miután elmúlt a szerelem, sajnos kicsit se láttam szépnek....
3/5 anonim válasza:
Én is ebben a cipőben járok.
Anno nekem se jött be az illető, most pedig nagyon.
Ilyen ez a vonzalom. :)
4/5 anonim válasza:
Ez nem mindenkinél egyforma. Nálam például ha elsőre nem tetszik meg rajta valami, vagy nem fog meg benne valami, akkor utána már nem alakulhat ki semmi.
5/5 anonim válasza:
Ez előfordul. Az emberek változnak. A partner is változhat és az izlesunk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!