Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez mennyire igaz?
1.
Miért, amikor odamegy hozzád egy ismeretlen ismerkedni élőben, akkor is első sorban a külsőd alapján ment és mellé reméli, hogy a belsőd is rendben van.
Ahogy az egyes mondta.
Kettes én az utcán oda jön típusú ismerkedést se tartom sokkal többre. Annyi hogy ott legalább volt mersze odajönni. Ez mindenképpen piros pont. A neten még gyávának és/vagy lustának is tartom az illetőt. Neten egyáltalán nem reagálok élőben a hangulatomtól és a helyzettől függ hogy azonnal elküldöm vagy beszélgetek kicsit és aztán küldöm el.
Ha nincs semmilyen információja rólam akkor gyakorlatilag csak azért választott engem mert engem látott meg és nem velem akar összejönni hanem bárkivel aki megáll neki. Szerintem érthető miért nem vonzó ez az ismerkedési stílus.
Ez hülyeség.
Ha képek alapján szimpatikus vagy neki és normális stílusban írsz, akkor visszaírnak, sőt találkoznak is veled.
El ne hidd már ezt hogy csak a lúzerek ismerkednek így.
Van olyan haverom akit 10 nőből 9 megnéz az utcán és volt már hogy ő is írt ismeretlen csajnak.
Persze ez nem azt jelenti, hogy csak neten ismerkedj, ez csak egy kiegészítő lehetőség.
6
Nem utcán gondoltam. Munkahelyen/iskolában, buszon, boltban, plázában, szórakozóhelyen, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!