Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy játszam el hogy szeretem? Mitcsinaljak ha majd szexelni akar?
Van egy csaj aki nagyon utal engem állandóan kötekedik és azt mondta hogy annál a pasinal semmi esélyem felejtsem el és az övé lesz.
Na de én megtudtam hogy ez a pasi szerelmes belém én kellek neki, már el is kezdett irkalni kérdezte holnap raerek e mondtam hogy persze szóval talizunk. Nagyon várom hogy megtudja ez a csak hogy mi együtt vagyunk és kiröhöghessem.
Talizunk beszélgetünk oké de mi lesz ha majd szexelni akar?
A pasi kell neked is meg a csajnak is vagy csak a csajnak de te el akarod előle szedni bosszúból. Mert ha az utóbbi akkor gratulálok. Bolonditasz egy embert aki téged szeret és semmibe veszed az érzéseit.
Ha nem kell a srác akkor nyugodtan mond meg a csajnak, hogy nincs mit szemétkednie mert neked ez a fiú nem kell. Ha meg járni akarsz vele akkor magatokert tedd ne egy másik nő miatt.
20 évesen hol tartasz agyilag?
Ha tényleg szerelmes vagy belé akkor majd minden vágyad az lesz, hogy végre leszophasd.(Nem viccből mondom, mint egyesek) Amúgy meg élvezni fogod. Ha meg nem szereted akkor
hagyjad. Nagyon csúnya dolog egy másik lány miatt szédíteni egy fiút! 20 évesen ezt már tudhatnád. Lehet, hogy ha megmondanád a fiúnak, hogy neked nem kell akkor lehet bele szeretne abba a másik csajba. Én már 10 évesen is azt néztem első sorba, hogy másoknak hogyan jó, de emelett magammal is törődök. Szerintem ezt mindenkinek így kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!