Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy játszam el hogy szeretem? Mitcsinaljak ha majd szexelni akar?
Van egy csaj aki nagyon utal engem állandóan kötekedik és azt mondta hogy annál a pasinal semmi esélyem felejtsem el és az övé lesz.
Na de én megtudtam hogy ez a pasi szerelmes belém én kellek neki, már el is kezdett irkalni kérdezte holnap raerek e mondtam hogy persze szóval talizunk. Nagyon várom hogy megtudja ez a csak hogy mi együtt vagyunk és kiröhöghessem.
Talizunk beszélgetünk oké de mi lesz ha majd szexelni akar?
Te most azért hülyíted azt a srácot, hogy elhenceghess vele a "van egy csaj"-nak,?
Nagyon az alja. Persze, hogy szexet fog akarni, de gondolj arra, hogy akkor még több hencegni valód lesz!
Vagy menj hozzá feleségül, még jobb!
Nagyon a legalja vagy hallod-e!
Ne nyúlj ilyen módszerekhez. Szépen kérlek. Igazából, mindhármótokat megsérted.
Te csak a hiúságod miatt akarsz összejönni a sráccal, így az ő érzéseit is földbe tiprod.
Lépj inkább túl ezen az egészen, végy egy mély levegőt és a bosszút engedd el.
Nem ér az egész annyit, hogy utána egy használt rongynak érezd magad, akit leakasztanak, ha épp "kell", majd visszatesznek, ha épp nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!