Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek volt olyan, hogy egy "friendzone-olt" férfibe később beleszerettetek?
Soha.
Másrészt nem én friendzoneoltam őket. Én csak lekoptattam őket, ők meg eljátszott ák a barátot, hátha csurran-csöpoen valami... Aztán mindig eltűntek a pokolba, mikor lett valakim. A nagy barátok 😂😂😂😂
Nem volt. Olyan előfordult, hogy régi barát iránt átmenetileg éreztem valami fellángolás-félét, de gyorsan el is múlt.
Olyan meg van, hogy valaki szerintem azt gondolja, hogy friendzone-ban van, közben pedig azt várom, hogy lépjen már!
1# "Aztán mindig eltűntek a pokolba, mikor lett valakim. A nagy barátok"
Mégis mit kellett volna tenniük? Egy férfi általában nem barátkozni akar, annál egy kicsit többet. Tudod... Nemek közti kapcsolat, meg ilyenek... Ez neked új?
"nem én friendzoneoltam őket. Én csak lekoptattam őket"
Friendzone-nak azt hívjuk, amikor csak az egyik fél akár többet. Ez nem egyenlő a barátsággal. Ez a "basszus nem jön össze" egy finomabb megfogalmazása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!