Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van egy okos nő olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van egy okos nő olyan palival aki semmit nem hajlandó csinálni?

Figyelt kérdés

A nő 32 éves, a pali 28. Az asszony nyírja a füvet, miközben az ura a teraszon sörözik, bevásárláskor a nő viszi a csomagokat, a férje sétál mellette. Még az autót is a nő vezeti, az ember mellette szunyókál. Én érzem magam kínosnak amikor találkozok velük. Most is karácsonyi bevásárlást tartottak és 10 csomaggal ment a csaj, én meg felajánlottam, hogy elviszem a felét a kocsijukig. A pali annyit mondott, hogy köszi!

Betegsége nincsen, ezt megkérdeztem a haverjától. Hogy lehet ilyen emberrel egy diplomás, rendkívül okos és értelmes nő? Nem ég le az arcáról a bőr ilyen férjjel? Képzelem mi lehet az oka, mert a csaj könyvtárosnő-típus ha mondhatok ilyet, az ura meg parfümreklám modell külsejű.

2019. nov. 30. 11:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik neki a külseje vagy sok a pénze.
2019. nov. 30. 11:23
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen egy igazi macsó férfi, a belső a legfontosabb.
2019. nov. 30. 11:25
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Hámmer' menő azé'. Meghá' ő böfög a legnagyobbat a napi ezredik lóbányaji után.

De most komolyan. Szerinted miért?

3 oka van

1.A nő mártírkomplexusos, nem képes máshogy élni, csak ha van felette egy elnyomó hatalom amire lehet nagyokat panaszkodni.

2.Annyira nem okos, mert akkor látná, hogy a férfi egy bunkó aki kvázi tőle függ, ha otthagyná kb. belehalna a lúzer.

3.Pénzügyi kérdések. Lehet mindent a figura fizet és ezért ezt "elvárja" - nem túl szép módon. De ez már az ő dolguk. De külső szemmel nézve "decc diszgászting!"

2019. nov. 30. 11:27
 4/12 anonim ***** válasza:
71%

Nem férfi van a nő mellett, hanem egy pöööcs. Aki képtelen bármit is magától megcsinálni.

Vagy marha jól manipulálja anőt, vagy pedig valami miatt függ tőle. Esetleg zsarolja. Fél tőle.(fenyegeti, megveri?)

Esetleg szeret anyáskodni.

2019. nov. 30. 11:32
 5/12 anonim ***** válasza:
53%

Egész addig valós kérdésnek tűnt, amíg az utolsó mondatot el nem olvastam. Mert addig ott volt bennem a válasz: hiába diplomás és értelmes valaki, szereti a másikat és szerelem az sokszor elvakítja az embert.

De így most az jön le a kérdésedből, hogy a jóképű férfiakat a nők körülugrálják és lemennek neki kutyába, illetve a jóképű férfiak mind üresfejű, undorító alakok. (Bezzeg a csúnya férfiak, pl te csupa udvariasak, mert még te segítettél neki cipekedni és a férje nem vitt semmit. A nők meg csak a parfümreklám külsejű pasikkal törődnek, aztán itt sírnak, hogy nincsenek normális férfiak. Na, sikerült az összes sirámodat felsorolnom?)

Amúgy az egyetlen reális ok, hogy a 32 éves nő szeretne már megállapodni, gyereket szülni ezért nem cseréli már le a mihasznát, mert nem akar kifutni az időből.

2019. nov. 30. 11:39
 6/12 anonim ***** válasza:
53%

"Még az autót is a nő vezeti"

Ezzel meg mégis mi a baj?

A napi ujabb "a jóképű pasik szemetek" kérdés egy ronda lúzertől .

2019. nov. 30. 11:41
 7/12 A kérdező kommentje:
Meg se tudom számolni hány jó külsejű és egyben rendes barátom, kollégám van. Szóval marhára nem általánosítok mert ilyet még nem láttam soha mint ez a jóember. Irigy sem vagyok rá, mert van barátnőm.
2019. nov. 30. 12:01
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen nőknek lelki/mentális problémája van. Nem tudom, miért akarna bárki is ilyen párt, mármint aki szereti önmagát és jót akar magának. Nálam alap, hogy a férfi viselkedjen úriember módjára.
2019. nov. 30. 12:01
 9/12 A kérdező kommentje:
Amúgy mártírnak tünik valóban a csaj. Így a minimális ismeretség alapján. “Remélem” látom majd idén is havat lapátolni, miközben az ura bent xboxozik. Sajnálom a csajt és egyben nem értem!
2019. nov. 30. 12:03
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért sajnálod? Mindenki maga választja a párját. Ha neki így jó, vessen magára.
2019. nov. 30. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!