Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy férfinak manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfinak manapság barátnője van akkor sok pénzzel kell hogy rendelkezzen?

Figyelt kérdés
Nekem még sose volt nőm ezért kérdezem. Én sajna csoró vagyok. Most különösen az vagyok. Sokat kell költeni egy nőre? Köszi előre is. 27F

2019. nov. 29. 17:59
 1/7 anonim ***** válasza:
24%
Igen. S a rokonaid is kötelező lesz a pillanattól utálni.
2019. nov. 29. 18:06
 2/7 anonim ***** válasza:
16%

Párom 270-et keres.

A gépén kívül semmije nincs, csak egy pármilliós takarékbetétje, ami 4-5 év múlva szabadul fel.

A kocsiját én adattam el vele, mert csak vitte a pénzt és örültünk, hogy még átmegy a forgalmin.

Imádom és minden dolgomat közösnek tekintem vele, még ha jogilag nem is az. Mindenem ugyanúgy használhatja, élvezheti.

Én gyakornokként keresek 220-at.

Van saját lakásom a szüleimnek köszönhetően.

És 3 millió forint megtakarításom, amit egy általam vágyott tanfolyamra szeretnék költeni.

Azért szeretem, mert egy okos, szorgalmas ember és mindenbe besegít. Nem egy akkora disznó meg patkány, mint azoknak a nőknek a fogása, akik itt hisztiznek a kategóriában, hogy a munka mellett egy személyben viszik a háztartást meg nem tudják, hogy a kedveskéjük mikor lép félre, mert minden le van jelszavazva és azt sem mondja meg, hol maradt munka után 3 órán keresztül ha épp nem veri vagy terrorizálja őket. Olvasom a kérdéseket és összeteszem a kezem...

2019. nov. 29. 18:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, akinek van nője, az egészen biztosan legalább havi egymilliót keres. Annyi alatt nem is kapsz nőt.
2019. nov. 29. 18:26
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
Annyival amiből te maximálisan ellátod magad önállóan és a közösből a saját részedet ki tudod venni (randik, kirándulások, közösen vett dolgok fele).
2019. nov. 29. 18:31
 5/7 anonim ***** válasza:
16%

"Igen, akinek van nője, az egészen biztosan legalább havi egymilliót keres. Annyi alatt nem is kapsz nőt."

Hiába ironizálsz, a csóró pasiknak ha lesz is nőjük, az az első adandó alkalommal le fog lépni egy gazdagabbal és/vagy végig csalni fogja a háta mögött.

2019. nov. 29. 19:36
 6/7 anonim ***** válasza:
25%

"Sokat kell költeni egy nőre?"

Ez a kérdés mondjuk nagyot ütött....

Ha egy érett gondolkodású barátnőd van, akkor nincs az, hogy sokat kell költeni rá, hanem közösen költötök erre-arra és nem egyoldalú ez az egész.

2019. nov. 29. 21:30
 7/7 anonim ***** válasza:
83%
Nem. 22 évem alatt nem igazán találkoztam olyan fiúval, férfival, akit őszintén, szívből, feltételek és rossz érzések nélkül tudtam volna szeretni. Mivel jómódúbb családból jövök, ismerkedtem szintén jómódú férfiakkal is. Sohasem hatott meg a pénz, mindig is az embert néztem. Most először vagyok szerelmes, feltétel nélkül, szívből, őszintén, és van komoly párkapcsolatom. Nem gazdag egyáltalán. A legjobb ember, akit valaha megismertem, tiszta szívemből szeretem. Felelősségteljes, megbízható, szerény, visszafogott, intelligens, nagyon jóképű, imádnivalóan gyönyörű mosollyal, minden percet imádok vele. Ezek azok a dolgok, amik számítanak.
2019. nov. 29. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!