Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Halálosan szerelmes vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Halálosan szerelmes vagyok egy nőbe, de ritkán tudunk találkozni, és a szexhiányom erősebb, ezen néha enyhítek. Normális ez?

Figyelt kérdés

Minden gondolatom az új barátnőm körül forog. Vele kelek, vele fekszek. Annyira hiányzik, hogy szabályosan szenvedek. Borzasztó nagy köztünk a távolság, így csak 6-8 hetente láthatjuk egymást. Tudom, hogy csak ideiglenes a távolság köztünk, és nyáron már újra együtt leszünk. Elsöprő szerelem van köztünk ám hirtelen kellett kiutaznia, talán túl hamar, amikoris épphogy megismertük egymást. A szexhiány (vagy szeretethiány?) meg eluralkodik rajtam. Ilyenkor bármelyik nővel lefekszem és közben a barátnőmre gondolok. Najó, azért az egyéjszakás nő legyen csinos, ennyi feltételem van.

Akkor én most szerelmes vagyok egyáltalán a barátnőmbe? Normális ez, amit csinálok?

33/F

2019. nov. 27. 09:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
8%

Gondoljátok a kint lévő csajt nem kúrja valaki alkalom adtán? 😂

Ugyan már...

Nem azt mondom hogy a kérdező nem patkány. De nagy valószínűséggel a csaj sem jobb.

2019. nov. 27. 10:14
 12/14 anonim ***** válasza:
88%
Kedves utolso. Nem mindenki osztonleny. Eltem 1000 km-es tavkapcsolatban 4 evig. Soha nem fordult meg a fejemben hogy massal dugassam magam.
2019. nov. 27. 10:22
 13/14 anonim ***** válasza:
84%

Én is sokat voltam tavkapcsolatban, nem dugattam magam mással, mikor nem találkoztunk. Maszturbáltam, vettem segédeszközt és ennyi.

Én azt is megertem, ha valaki nem bírja ki 6-8 hétig, de akkor ezt miért nem beszéli meg a partnerrel? Miért nem mondja meg, hogy figyu, szeretnék veled többet, de majd akkor, ha hazajöttél és együtt tudunk lenni. Addig meg mindenki élje az életet, szexel jen akivel akár.

Mert gondolom szerencsétlen csaj nem tud erről semmit. Ő lehet, hogy komolyan gondolja a dolgot és pont ugyanúgy szenved a szex hiányzol, de nem jefel fűvel fával, míg te mindenkivel megcsalod. Egyszerűen hányinger.

2019. nov. 27. 10:29
 14/14 anonim ***** válasza:
58%
Te mocskos patkány, remélem egyedül maradsz 40 éves korodra.
2019. nov. 27. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!