Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Halálosan szerelmes vagyok egy nőbe, de ritkán tudunk találkozni, és a szexhiányom erősebb, ezen néha enyhítek. Normális ez?
Minden gondolatom az új barátnőm körül forog. Vele kelek, vele fekszek. Annyira hiányzik, hogy szabályosan szenvedek. Borzasztó nagy köztünk a távolság, így csak 6-8 hetente láthatjuk egymást. Tudom, hogy csak ideiglenes a távolság köztünk, és nyáron már újra együtt leszünk. Elsöprő szerelem van köztünk ám hirtelen kellett kiutaznia, talán túl hamar, amikoris épphogy megismertük egymást. A szexhiány (vagy szeretethiány?) meg eluralkodik rajtam. Ilyenkor bármelyik nővel lefekszem és közben a barátnőmre gondolok. Najó, azért az egyéjszakás nő legyen csinos, ennyi feltételem van.
Akkor én most szerelmes vagyok egyáltalán a barátnőmbe? Normális ez, amit csinálok?
33/F
Igazatok van! De az USA-ba nem egyszerű utána menni. Ráadásul több mint fél évről van szó....
Az élet meg rövid.
Van kezed, ráadásul én mentem volna vele.
Te tényleg ösztönlény vagy, nem vagy szerelmes maximum magadba...
Mert kiverni magadnak akkora probléma lenne?
Ezzel a szerelemmel max ámítod magad. Most vagy szerelmes vagy és normálisan, kapcsolatban tudsz létezni. Vagy nevezzük a csajt fellángolásnak, azt éled a szingli életed és dugsz másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!