Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ennyire nem érdekelném a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nem érdekelném a barátomat? Szakítanom kéne?

Figyelt kérdés

Pár napja történt hogy elmentünk bulizni és egyáltalán nem zavarta, hogy rám nyomultak. Sőt volt egy fiu aki megfogta a seggem és mikor elmeséltem neki csak ennyit mondott: legalább volt egy jó napja a srácnak

Kiszolgáltatottnak éreztem magam.. nemtudom hova tenni ezt..

2019. nov. 25. 19:45
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Sajnálom, de jól érzed, ennyire nem. Erre az lett volna 20 év körül a normális reakció, hogy melyik volt, mutasd meg...
2019. nov. 25. 20:00
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
Tehát inkább vállal közösséget a zaklatóval, mint a barátnőjével. Kell neked ez a szardarab?
2019. nov. 25. 20:11
 3/8 A kérdező kommentje:

24 éves Férfiról van szó, állítása szerint felrobbant volna de nem tett semmit, sőt egy ilyen megjegyzést tett

Ráadásul aznap este meg azt is hagyta hogy megalázzon a barátja

2019. nov. 25. 20:25
 4/8 anonim ***** válasza:
28%
És te? Te nem akarod véletlenül sem megvédeni magad? Én már a helyedben úgy bemostam volna annak a herének, hogy beleszédül. Kiábrándító, mikor valaki addig hagyja magát meg játssza az áldozatot, amíg a párja nem ugrik gorillaként az illetőre... Én sem hessegetném el a tyúkokat a páromtól, ha csak tökölne és hagyná magát.
2019. nov. 25. 20:26
 5/8 anonim ***** válasza:
72%

Lehet csak nem akart balhét. sajnos kerültem már olyan helyzetbe hogy a társaságunk egyik tagja nem bírt magával, kereste a bajt és lett is.

Sok esetben nem vezet jóra ha az ember elkezd keménykedni.

ilyenkor te is rászólhatsz az illetőre, lehet többet érsz el vele.

A beszólása nem tetszett volna.

De nem kell mindig a legrosszabbra gondolni.

2019. nov. 25. 20:31
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem vártam el volna hogy gorillakent viselkedjen.. engem csak a reakciója zavart

És én sem vagyok egy agresszív típus sőt akkor annak a fiúnak aki beszólt vissza szólni se tudtam mert el se hittem hogy a barátom épp azon nevet amit mondott...

Nem akartam ezt a helyzetet és nem akartam áldozatot játszani

Az ami engem zavar az, hogy a barátomat még annyira sem érdekeltem hogy ne viselkedjen igy

2019. nov. 25. 20:45
 7/8 he84 ***** válasza:
72%
Hát ez nem túl jó jel a barátodtól az biztos. Mindenesetre jó lenne ezt együtt őszintén megbeszélnetek és elgondolkozni a továbbiakon, ha ez ennyire komolyan érint téged.
2019. nov. 25. 20:53
 8/8 anonim ***** válasza:
64%
Nagyon remélem hogy mellékefél a pasid is
2019. nov. 25. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!