Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nem érdekelném a barátomat? Szakítanom kéne?
Pár napja történt hogy elmentünk bulizni és egyáltalán nem zavarta, hogy rám nyomultak. Sőt volt egy fiu aki megfogta a seggem és mikor elmeséltem neki csak ennyit mondott: legalább volt egy jó napja a srácnak
Kiszolgáltatottnak éreztem magam.. nemtudom hova tenni ezt..
24 éves Férfiról van szó, állítása szerint felrobbant volna de nem tett semmit, sőt egy ilyen megjegyzést tett
Ráadásul aznap este meg azt is hagyta hogy megalázzon a barátja
Lehet csak nem akart balhét. sajnos kerültem már olyan helyzetbe hogy a társaságunk egyik tagja nem bírt magával, kereste a bajt és lett is.
Sok esetben nem vezet jóra ha az ember elkezd keménykedni.
ilyenkor te is rászólhatsz az illetőre, lehet többet érsz el vele.
A beszólása nem tetszett volna.
De nem kell mindig a legrosszabbra gondolni.
Nem vártam el volna hogy gorillakent viselkedjen.. engem csak a reakciója zavart
És én sem vagyok egy agresszív típus sőt akkor annak a fiúnak aki beszólt vissza szólni se tudtam mert el se hittem hogy a barátom épp azon nevet amit mondott...
Nem akartam ezt a helyzetet és nem akartam áldozatot játszani
Az ami engem zavar az, hogy a barátomat még annyira sem érdekeltem hogy ne viselkedjen igy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!