Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez bukott dolog igaz? Ő is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez bukott dolog igaz? Ő is keresne, ha érdekelném?

Figyelt kérdés
Régen munkatársak voltunk,azonban mindketten munkahelyet váltottunk. Mikor még együtt dolgoztunk nagyon sokat bohóckodtunk,jól elvoltunk felváltva kerestük a másik társaságát,de nekem úgy adódott az életem,hogy munkahelyet kellett váltanom,így leginkább csak interneten beszéltünk,havonta 1x találkoztunk egy társaság keretein belül. Majd ő is munkahelyet váltott,mindkettőnknek sok idejét felőrölte a munka,de én még így is próbáltam keresni,kéthetente minimum írtam neki,de egyértelművé vált,hogy csak én keresem,így a legutóbbi beszélgetésünk óta nem is kerestem,ez volt egy hónapja. Azonban minden posztomra,történetemre reagál, igaz nem sok dolgot osztottam meg,3-4 dolgot maximum. Jól gondolom,hogy keresne ha ő is akarna valamit? Ez az egész kb. 8 hónapja tart,azóta kerestem mindig csak én.
2019. júl. 29. 16:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha fontos lenne számára legalább a barátságod, akkor ő is keresne. Lehet, hogy megszokta, hogy mindig te írsz neki, az is lehet, hogy pont ezt unta meg, és ezért távolodott el. Vagy egyszerűen csak annyira új környezetbe került, hogy más dolgok, más emberek váltak fontosabbá számára, sajnos ez is előfordulhat.

Ne írj neki, várj inkább, hátha majd keres ő is. Ha nem, akkor sajnos teljesen egyértelmű lesz, hogy ő mit gondol.

2019. júl. 29. 16:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen,ezt én is így gondolom. Köszi a válaszodat!
2019. júl. 29. 16:19
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
Az. Lenne ideje írni, ha posztokat nézegetni van. Az nem jelent semmit, hogy likeolja őket, mert közben ezer másnak is reagál. És a like meg egy nagy büdös semmi.
2019. júl. 29. 16:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt elpuskáztad kisbarátom.
2019. júl. 29. 16:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha hiányoznál neki, maximum pár nap múlva írt volna, miért tűntél el.
2019. júl. 29. 17:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Miért nem léptél, mikor lehetett?

Lehet, hogy kár volt várni, mert feltűnt a képben valaki más.

2019. júl. 29. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!