Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek normális az ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális az ha a barátom nem engedi hogy kitegyek egy képet instagramra?

Figyelt kérdés
több éve együtt vagyunk... küldtem neki egy képet hogy szerinte milyen, kitegyem-e. És kb kihűlt hogy én milyen képet akarok kitenni. pedig nincs benne semmi extra,egyszerűen csak a hasamon fekszem és látszik a fenekem vonala, de nincs kint se a mellem se a fenekem. én 24 éves vagyok ő 28 ... nem akarok ilyen hülyeségen veszekedni, de nem értem miért zavarja ez. Szerintetek?
2019. nov. 24. 13:28
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
78%
Kit érdekel, h neki mi esik jól?!! Ha akarom, akkor meztelen képet teszek fel!! Nem korlátozhat egy felnőtt nőt egy másik felnőtt ember. Milyen jogon? Ha bizalom nincs, akkor semmi sincs!
2019. nov. 24. 14:05
 22/34 anonim ***** válasza:
0%
Talán párkapcsolatban nem kéne magamutogatni, ha a másikat bántod vele. Ahogy nem flörtölsz idegenekkel sem, ha a párodnak rosszul esik. Akkor szakítson, és a puncija vonalát is mutogathatja, le van szarva.
2019. nov. 24. 14:09
 23/34 anonim ***** válasza:
80%

Szóval állítólag csak véleményt kértél, és nem teszed függővé más véleményétől magad. :D

Hát látom. :DD És én vagyok az ostoba. :D

24/34 A kérdező kommentje:
Hadd tippeljek, neked nincs párod :DDD ?!(remélem)
 25/34 A kérdező kommentje:

Jézus emberek, Kössz a válaszokat :D

kár volt kiírni

Azt hiszem ez a gyakori kérdések vmi másik univerzum :D

2019. nov. 24. 14:11
 26/34 anonim ***** válasza:
68%
A párodnak nincs joga korlátozni.Gondolom kellenek lájkok,ezért akarsz ribiskedni.
2019. nov. 24. 14:11
 27/34 A kérdező kommentje:
igen, likeok nélkül nem tudok elaludni :(
2019. nov. 24. 14:13
 28/34 A kérdező kommentje:
Nem csodalom h ebben a topikban van a legtobb kerdes, meg az is idejar osztani az eszet akinek nins
2019. nov. 24. 14:18
 29/34 anonim ***** válasza:
89%

Eszet... :DDD Jó tényleg feladom. :D

Csinálj amit, akarsz. Ha szted semmi nincs azon a képen és mégis hagyod, h korlátozzanak, akkor olyan butus vagy, mint aminek látszol.

2019. nov. 24. 14:20
 30/34 A kérdező kommentje:
eszét, olyanról hallotál már?
2019. nov. 24. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!