Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek normális az ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális az ha a barátom nem engedi hogy kitegyek egy képet instagramra?

Figyelt kérdés
több éve együtt vagyunk... küldtem neki egy képet hogy szerinte milyen, kitegyem-e. És kb kihűlt hogy én milyen képet akarok kitenni. pedig nincs benne semmi extra,egyszerűen csak a hasamon fekszem és látszik a fenekem vonala, de nincs kint se a mellem se a fenekem. én 24 éves vagyok ő 28 ... nem akarok ilyen hülyeségen veszekedni, de nem értem miért zavarja ez. Szerintetek?
2019. nov. 24. 13:28
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
26%
Nő vagyok, de ha a barátom akarna seggkörvonalas képet kitenni a közeli ismerőseinek, nem tapsikolnék örömömben.
2019. nov. 24. 13:47
 12/34 anonim ***** válasza:
96%

#10: gondolat rendőrség nem kéne?

Repülne a pasi, aki így korlátozni akarna.

2019. nov. 24. 13:49
 13/34 A kérdező kommentje:

10es te paranoid vagy, vagy mindenkire kivered?

És kedves minduntalan kötekedő nem tudom hányas válaszoló: Azért nem teszem ki mert egyszrészt nem olyan fontos másrészt nem akarok miatta veszekedni. Gondoltam miután ide mindenki kiírja az apró cseprő f**zságát gondoltam megkérdezem mit gondoltok erről

2019. nov. 24. 13:51
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
9-el értek egyet, ha ezen problémázik a fickó, az régen rossz.
2019. nov. 24. 13:53
 15/34 anonim ***** válasza:
97%

És megkaptad a választ: saját magadat korlátozod, ha más véleményétől teszed függővé, h mit csinálj (itt spec. jó lesz-e ez a kép, kitegyed-e).

Jobb lesz ha ezzel vigyázol, mert most csak egy kép miatt viszakozol, holnap már lehet, h az utcára sem mehetsz ki akármiben (jó ez durva példa volt, de remélem érted, h mire utalok).

Nem a szülőd, nem a gyámod, és nem az urad. Vigyázz, h kinek milyen hatalmat adsz a kezébe...

2019. nov. 24. 13:56
 16/34 A kérdező kommentje:

62% :D

Képzeld volt már arra is példa hogy egy barátnőmnek elküldtem hogy szerinte hogy sikerült ez a kép. Most épp a barátomat kérdeztem meg róla :D Magam is tudok dönteni , még mielőtt ebbe is beleköt valaki, csak a mi baráti körünk úgy működik hogy sokmindenben kikérjük egymás véleményét ...

2019. nov. 24. 14:00
 17/34 anonim ***** válasza:
93%

A barátod önbizalomhiányos.

Azt hiszi ha teszel ki képet akkor jönnek a pasik és lecsereled egy jobbra

2019. nov. 24. 14:01
 18/34 anonim ***** válasza:
78%
Feladom. :D Te nagyon szőke vagy. :DDD
2019. nov. 24. 14:01
 19/34 anonim ***** válasza:
69%
De akkor most nem értem. Hatalom??? Kinek esne jól, ha a párja thirst trap képeket tolna a netre?
2019. nov. 24. 14:02
 20/34 A kérdező kommentje:
Én vagyok a szőke?:D Szerinted azzal adok valaki kezébe hatalmat(???) mert kikérem a véleményét. te vagy ostoba, vagy egyszerűen nem szocializálódtál:D
2019. nov. 24. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!