Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet szerelmi kapcsolat kettőnél több ember között?
Hangsúlyozom, hogy nem a hármas, vagy négyes szex érdekel, hanem az érzelmek
Lehetséges egyszerre két embert szeretni úgy, hogy ne kelljen választani közülük?
Három ember szeretheti egymást?
Vagy ami még érdekelne, az két pár "egyesülése"
Mindét fiúnak két barátnője lenne és mindkét lánynak két barátja
Ki mit gondol erről?
Ha egyàltalàn hasonlithato a dolog (de mert erzelmekröl van szo)gyerekkoromban két macim volt es nem tudtam elkepzelni azt hogy pl az egyiket viszem utra mamàhoz magammal a masikat nem.
Azutan ahogy nöttem nem egy baràtom volt. Ott viszont màr az jatszott szerepet hogy amig az egyik hanyagolt kellett addig mas is aki szeret. Egy ember nem tudta fedezni a szeretetigényem.
Plusz elvileg a szeretet nem fogy el, azaz van olyan mondas is "Ha kitàrod a szived belefèr az egesz vilàg"
Még késöbb ez bennem atfordult homlokegyenes "kisajàtitasba", ha szerelmes voltam, màsba képtelen lettem szinten szerelmes lenni.
Ez az idöszak hosszu volt.
A szerelmi csalodasok utan meg azt tanultam meg ha szerettem is valakit es sirok utàna, nem is hittem, de mégis kepes vagyok ujra es màsba szerelmes lenni.
Es szerintem ujra tudnék kettöbe is szerelmes lenni, de nem talàlok hozza megfelelö egyént màr mert màr több kriteriumom van a masik nemmel szemben, alig üti meg egy ember is a lécet, pedig nem nagy elvàràsok csak a gyerekkori, hogy szeressen fontos legyek neki es tetszen nekem. Felnöve igazan ŕitka az ilyen nekem.
Szerintem lehet. Én mindig több csajba voltam szerelmes, akármilyen hihetetlen. 40f
Lehet savazni, de én így érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!