Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi járhat a fejében vajon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi járhat a fejében vajon?

Figyelt kérdés

Jóban vagyok(vagy talán voltam) egy lánnyal aki ugyan nem fogadta el a közeledésemet de valamilyen barátság fféle megmaradt de kb 3 hete nem.is keresett illetve nem is reagált a messengeren amikor írtam neki kb másfél hete. Előtte is már pár alkalommal csak egy egy szót vagy ikont írt és le..árt.

Nagyon nehéz helyzetben vagyok jelenleg ami még egy darabig tart és ma amikor beszéltem vele mobilon akkor mondta hogy nagyon sajnál, meg nagyon szeretne segíteni és bármikor szóljak neki mellettem áll illetve meg akar szerethető ha találkozunk majd... Mondta hogy nagyon aggasztja hogy így kiszaladt a lábam alól a talaj.

Ha hetekig nem reagál semmire illetve úgy csinált mintha nem érdekelném akkor most miért aggasztja a sorsom?

2019. nov. 21. 16:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert sajnál. De ezt is ki lehet deríteni mennyi is igaz abból amit mond. Irj rá, ha továbbra se válaszol vagy csak szavakban..egyértelmű lesz hogy hazudik abban is hogy bármikor szolhatsz neki..meg hogy segít. De hidd el, nem táplál érzelmeket irántad, mert akkor nem így viselkedne.
2019. nov. 21. 16:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Ne erőltesd magad: szakítani akar, csak szolidáris is veled.

Ffi.

2019. nov. 21. 16:44
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk együtt.... 2#.

Abszolút nem a kérdésre válaszoltál

2019. nov. 21. 16:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Akkor válaszolok a kérdésedre, ha az előbbi válaszomból nem értettél: az jár a fejében, hogy maga sem tudja hogyan tudna úgy megszabadulni tőled, hogy neked a legkevésbé fájjon. Ezért a nagy sajnálkozás és együttérzés a részéről.

Ffi.

2019. nov. 21. 20:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Ha te mondod....
2019. nov. 21. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!