Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám egyedül le élni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám egyedül le élni az életet? Ne érezzem magamatolykor magányosnak és mindig boldog is tudjak lenni. Ezt hogyan tudnám megcsinalni?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék össze házasodni és nem is szeretnék gyerekeket sem, ezért is döntöttem úgy hogy inkább egyedül fogok élni.

21F

2019. nov. 17. 10:57
 1/4 anonim ***** válasza:
95%

Na, kezdődik a vasárnapi megahiszti session...

Ezek szerint csak én tudtam hiányérzet nélkül, boldogan elleni évekig egyedülállóként és nem veszettül akarni, hogy legyen kapcsolatom. Jó tudni.

Egyszerű a képlet: foglalkozz magaddal és ne másokkal. Keress egy hobbit, amit egész álló nap tudsz szinte csinálni, építsd a karriered, menj Erasmusra, tanulj, kezdj el edzeni és pihend ki magad. El sem hiszed, mennyire nem lesz időd tisztességesen egymás mellett ezeket sem csinálni, nemhogy még egy párkapcsolat miatt fanyalogj.

Tapasztalatból mondom, hülye az az ember, aki a fiatal 20-as éveiben ki akar erőszakolni magának egy párkapcsolatot és arra elcseszni minden energiáját. A következő 5 éved lesz a legnagyobb hatással az azt követő 50-re. Fejlődj. Tedd meg aut, amire gyerek és feleség mellett kevesebb időd jutna. Vagy azt, amire munkába állás után már sosem lenne annyi időd. Semmi szükség az embernek huszon 1-2-3-4 évesen arra, hogy ennyire ráizguljon a párkeresésre.

2019. nov. 17. 11:03
 2/4 anonim ***** válasza:
83%

És mi az oka, hogy így döntöttél?

Jaj, várj, most jön az a rész, hogy jaj, de szerencsétlen és ronda vagyok, úgyse kellenék senkinek..stb. szokásos rinyálós, depresszív szöveg.

Van hobbid? Van munkád? Van lakásod és pénzed? De remélem tudod, hogy csak az tud egyedül élni boldogan, aki nem kényszerből teszi ezt, hanem mert ez az életstílusa, szemlélete.

2019. nov. 17. 11:03
 3/4 A kérdező kommentje:
1#Köszönöm,nem erőltetek semmit és nem is akarom magamat sajnáltatni,igazad van próbálom élvezni az életet de néha nehéz, de majd csak el múlik.
2019. nov. 17. 11:21
 4/4 A kérdező kommentje:

És mi az oka, hogy így döntöttél?

Meg fogsz lepődni de nem fogok rinyálni,le írtam miért döntöttem így, sok nő gyereket és esküvőt akar én ezt nem akarom.

Lassan de biztosan, minden ki fog alakulni,mostmár ezt is tudom, köszönöm.

2019. nov. 17. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!