Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt egy férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt egy férfi?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik nekem egy srác a munkahelyen de nem közvetlen kollégám, csak látni szoktuk egymást, más területen vagyunk. Van, mikor napokig nagyon sokszor megnéz máskor teljesen keresztül néz rajtam. Ilyen időszakok váltakoznak. Sokszor jövök zavarba mellette illetve nagyon ritka, ha mindketten egyedül vagyunk, legtöbbször kollégákkal. Kezd a helyzet egyre nehezebb lenni, lépni én nem merek. Lépjek túl a dolgon vagy nem feltétlen reménytelen?

29N a férfi pedig 30 feletti

2019. nov. 16. 08:55
 1/3 anonim válasza:
Reménytelen.
2019. nov. 16. 10:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Ideírom azt a jellemző választ, amit nők szoktak írni férfiakra: Legyen önbizalmad, kezdeményezz nála. Ha ezt nem teszed, akkor húdegáz vagy.
2019. nov. 16. 10:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Mit, hogy néha megnéz egy másik embert?! Fú, bazz...
2019. nov. 16. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!