Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak szerintem ultra gáz ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem ultra gáz ez az "alfahím, alfanőstény" gondolat?

Figyelt kérdés
Mindenki más területen kiemelkedő de valamiben mindenki a legjobb
2019. nov. 16. 08:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Pedig ez a helyzet,így működik a világ.

Az erősebb kutya b_szik.

2019. nov. 16. 08:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát kutyáknál esetleg így lenne de ott az a kutya bszik amelyik gazdája tenyésztő a farkasoknál esetleg csak éppen mi demokráciában élünk nem falkában
2019. nov. 16. 09:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Gaz nem gaz, lattal olyan szobrot amin egy rohadt kover ember volt?
2019. nov. 16. 09:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Willendorfi vénusz viccet félretéve.nem azt mondom , hogy szebbek a kövér emberek hanem azt hogy ők is megtalálják a párjukat
2019. nov. 16. 09:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Alfanőstény nincs, csak alfahím.
2019. nov. 16. 09:50
 6/7 anonim ***** válasza:

A dolgok olyanok, hogy nem attól léteznek/működnek, hogy egyesek szerint valami gáz vagy sem. A te mondataiddal élve: Minden gáz valakinek, ettől függetlenül még lehet úgy.

És nem, szerintem egyáltalán nem gáz, hogy kimondunk dolgokat úgy is, ha egyesek beszűkült tudatát sértik. Ha tetszik, ha nem, vannak olyan férfiak és nők, akikért majdnem mindenki odavan a másik nemből, mert olyan stílusuk és adottságaik vannak, ami lehengerlő. (Szerintem az nagyobb gáz, amikor valaki kiakad ezen, miközben ő is ilyenekre csorgatja a nyálát.)

Az ilyen "valamiben mindenki a legjobb" és "mindenki megtalálja a párját" dolgokból jobb esetben tiniként kinő az ember. Rosszabb esetben komolyan vehetetlen felnőtt lesz.

2019. nov. 16. 10:12
 7/7 A kérdező kommentje:

Ok visszavonom a gáz kifejezést de a létezését most is kétlem.

Én abba hiszek hogy amilyen az ember annak az ellentettjét keresi mindenki , hogy teljes legyen

2019. nov. 16. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!