Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk mi az amitől vonzóbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mi az amitől vonzóbb csodálatosabb szexibb számotokra egy lány?

Figyelt kérdés
Szeretnék változtatni magamon magamban (külső belső) egyaránt hogy meglepjem a barátomat és ne legyek neki unalmas. Szeretnék vonzó és szexi lenni számára hogy ne bírja ki nélkülem. Csak nem tudom hogyan tegyem ezt. szeretném hogy boldog legyen mellettem. gondolkoztam azon hogy valamit újítanék magamon csak nem tudom mit és hogyan
2019. nov. 15. 11:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
"Igazából a kissé pi_csás külső tetszik nekik, csak nem vallja be egyik se" De bevallják. Az ilyen nőt akarják csak szexre. Prostihoz eljár valaki, de nem venné feleségül. Ez amit te írtál is ilyen.
2019. nov. 15. 15:37
 12/16 anonim ***** válasza:

Pedig neki van igaza, sok férfi szívesen venné, ha a felesége kicsit p.csásabbra venné. Ha egy kicsit jobban hasonlítana egy prostira egyetlen dologban: kihívó vágykeltésben.

Ami pedig a prostikhoz köthető összes többi negatív dolgot (a testéből él, átment rajta a fél város, a szexen kívül semmi nem lenne vele jó, stb stb.) a feleséged esetében, ha egy kicsit is jól választottál, ugyebár eleve kizárhatod.

2019. nov. 15. 16:12
 13/16 anonim ***** válasza:
Viselkedj nőként. Ne legyél közönséges, értékeld, mutasd ki, hogy vonzódsz hozzá/szereted.
2019. nov. 15. 16:18
 14/16 anonim ***** válasza:
#4 2 év után nincs nála rózsaszín köd, azért ismerem már annyira, hogy ezt tudjam :)
2019. nov. 15. 18:19
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
#12 Sok férfi. Igen. Sok férfi meg úgy van vele ahogy írtam.
2019. nov. 15. 18:29
 16/16 anonim ***** válasza:
A formás, ápolt, szép lábfej.
2019. nov. 15. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!