Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen gyakran mondjátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran mondjátok a párotoknak, hogy szeretitek? Ő milyen gyakran mondja nektek?

Figyelt kérdés

2019. nov. 12. 19:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
63%

Nagyon szeretjük egymást, de mi csak kb hetente 5x mondjuk egymásnak 😃 Helyette kimutatjuk.

24+25

2019. nov. 12. 22:00
 12/17 Estádio de Felchút ***** válasza:
37%
A legelején megmondtam neki. Ha változik, majd szólok.
2019. nov. 12. 22:07
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Milyen jó itt mindenkinek. Gratulálok a pároknak:)
2019. nov. 12. 23:09
 14/17 LazyJones ***** válasza:
Naponta többször, random időpontokban. Néha vannak napok, amikor elmarad.
2019. nov. 13. 06:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Általában Ő többször mondja. De nála a családban is többször mondják. Nálunk a családban sose mondtuk ki egymásnak, hogy szeretlek ezért nekem furcsa is volt, hogy egy ember egy nap többször mondja 😃. (Tudom hogy a családi szeretet más mint a párod iránt érzett szeretet) De jól esik nagyon ha mondja és én is igyekszem minnél többször mondani. Reggel mikor elválunk, este mikor elalszunk nagyon rosszul esne ha nem mondanánk egymásnak. Nekem inkább az ölelések a fontossabbak egy icipicit. Én a bújással, öleléssel tudom legjobban kimutatni , hogy szeretem, de ennek ellenére igyekszem mondani mikor eszembe jut.
2019. nov. 13. 09:06
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem mondtuk/mondjuk egymásnak

Így vagyunk osszerakva

N

2019. nov. 13. 09:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Mindennap, naponta többször is mondjuk egymásnak.
2019. nov. 13. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!