Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak barátként tekint rám,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak barátként tekint rám, vagy többet érez ő is?

Figyelt kérdés

Ezt a lány az anyukám barátnőjének a lánya. 2 évvel fiatalabb nálam. Amikor először találkoztunk, én nekem már akkor megdobbant a szívem érte. Nagyon tetszik, meg a személyisége is nagyon bejön. És már az első perctől kezdve nagyon sokat egymásra mosolyogtunk. Aztán beszélgettünk. Eddig mindig közös progjamjaink voltak a szüleinkkel együtt, tehát ketten még nem találkoztunk.

Én nagyon szeretném hogy a barátnőm legyen de van néhány fura dolog. Pl múltkor mondtam neki valamit és nem emlékezett rá, és szerintem ha fontos lennék neki akkor nem felejtené el, meg van hogy vissza sem ír. Ami nekem fura, mert ha fontos lennék neki, akkor ilyeneket nem csinálna.

Múltkor amikor köszöntünk, akkor megöleltük egymást, és megsimogattam a hátát, majd mentem egy kicsit lejjebb, majdnem a fenekéig. Úgy vettem észre hogy tetszett neki.

Meg később megfogtuk egymás a kezét, és a hüvelyk ujjammal simogattam a kézfejét. És nem engedte el. Ezekből érezi azt hogy szeretem és többet akarok mint barátság, ugye???

Köszi a segítséget:)

2019. nov. 8. 14:00
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Tégy ahogy eddig, feszegesd a határokat és megtudod. Próbálj intimebbnél intimebb érintése két, és nézd meg hogy reagál. Ha engedi hajrá, ha nem akkor derítad ki miért nem, és miután megtudtam, a szerint menj tovább: ha csak átmeneti akadály, próbáld megint.
2019. nov. 8. 14:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha élőben jók a jelek, akkor csak az alapján nem érdemes megítélni, hogy milyen gyakran ír vissza, vagy hogy mi mindenre emlékszik.

Nekem pl. újabban rossz a memóriám, úgyhogy lehet, hogy nem jut automatikusan eszembe az, hogy valaki valamit mondott nekem, de ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem is érdekel. Ha meg nem ír vissza néha, az lehet, azért van, mert éppen elfoglalt, dolga van, vagy éppen csak rápillantott, eldöntötte, hogy válaszol, de elfelejtette, sok ilyen embert ismerek, akik nem írnak vissza azonnal. :)

Élőben lenne érdemes tovább tapogatózni, aztán elhívni valahová, na, ha arra igent mond, az elég egyértelmű jel.

2019. nov. 8. 15:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Randevúzgassatok, beszélgessetek, ismerjétek meg egymást nemcsak úgy, ahogy megismertétek, amikor a szülők is veletek voltak. Ezzel kezdődnek a komoly kapcsolatok.

Ffi.

2019. nov. 8. 17:25
 4/4 anonim ***** válasza:
A nők és férfiak agya nagyon máshogy működik. Amiről te azt gondolod, hogy fontos és biztos emlékszik rá az lehet, hogy neki mellékes infó és ezért nem jegyezte meg. Vagy az is lehet, hogy épp elkalandoztak a gondolatai amikor mondtad neki. Az előző válaszolókkal értek egyet abban, hogy az sem mérvadó, hogy mennyi idő után válaszol az üzenetedre. Az ölelés jó jel, de vigyázz merre kalandozik a kezed! Amíg nem vagy teljesen biztos abban, hogy kölcsönös a dolog addig ne tapizd illetlenül, mert később kínos lehet. A kézfogás és, hogy hagyta, hogy simogasd a kézfejét, egy nagyon bíztató jel. Ilyenkor figyeld az arcát! Ha egy picit is mosolyog az bíztató. Figyeld a szemét: Ha kitágul a pupillája vagy csillog a szeme amikor rád néz akkor tuti, hogy tetszel neki. Mindent bele! Én szurkolok neked. ;)
2019. nov. 30. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!