Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám elfelejteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elfelejteni a szerelmemet?

Figyelt kérdés

3 éve ismerjük egymást, fülig szerelmes vagyok még mindig. Sajnos soha nem voltunk úgy igazán kapcsolatban, de volt ez az köztünk, találkozgatunk is.

Valahogy túl kéne lennem rajta, valahogy teljesen reménytelen a dolog.

Belebetegedtem. Ö nem akar ennél közelebb kerülni, mint ahogy most vagyunk.

Sirni tudnék...úgy hiányzik.

2019. nov. 7. 21:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudod elfelejteni, próbáld magad lefoglalni így akkor nem minden 3. gondolatod lesz ő hanem minden 10., és lassan ahogy telik az idő majd elfelejted. Vagy vágj bele és szerezd meg, hisz egyszer élünk nem?😉
2019. nov. 8. 21:04
 2/6 A kérdező kommentje:

Nagyon kitartó vagyok, nem tudom még mit kellene tennem,h "megszerezzem".

Tényleg nem tudom...

2019. nov. 8. 21:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Hany evesek vagytok? Tuti fiatalok. Ra kene ebredned, hogy olyan utan sirsz, akinek ennyi voltal. Ezzel meg csak megy az idod.
2019. nov. 8. 21:41
 4/6 anonim ***** válasza:
3 év ismerettség az nem kevés idő, ha már rég szakítottatok és még mindig fülig szerelmes vagy belé, annak ellenére, hogy már tudod semmi esélyed az nem jó. Kezdj el ismerkedni, mert ennek így nem lesz jó vége, idegileg kikészíted magad egy olyan ember miatt, aki nem érdemel meg. Ha így sem megy a felejtés, keress fel egy szakembert a problémádra!
2019. nov. 9. 14:38
 5/6 A kérdező kommentje:

Az az igazság, h soha nem voltunk "kapcsolatban", részéröl amolyan barátság extrákkal. Én meg szeretem, ezért elfogadtam.

Tudom, tudom, nem kellenne stb, tisztában vagyok vele.

Megpróbáltam másokkal is ismerkedni ,de mindig nála kötök ki. Én még életemben nem szerettem igy senkit.

2019. nov. 9. 14:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Ameddig nem vagy hajlando elengedni, nem is lesz eselyed normalis kapcsolatra. Ez a nagy helyzet.
2019. nov. 10. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!