Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok, volt már olyan amikor csak a magassága miatt utasitottatok vissza férfiakat, fiúkat?
Volt. A teljes magasságát nem tudom, de nem ért fel a vállamig a srác, pedig én 163 cm vagyok, szóval bőven 160 cm alatt lehetett. Egyszer volt olyan, hogy megpróbáltam a kezdeti ellenérzésemen túllendülni és egy 165 cm magas pasival randizni, nem jött be, folyamatosan nagyon zavart a magassága. Nem érdekelt akkor sem és egyébként sem, hogy hogyan nézünk ki kívülről, nekem ez egyszerűen kényelmetlen- a kezét nem tudom úgy fogni, be kell hajlítanom mindig a könyököm, az összebújás, csókolózás valahogy nem esik olyan természetesen, a testtartásom valahogy nem az igazi közben, és ha netalán még magassarkúban is vagyok (amit gyakran szoktam), akkor kb ezektől el is búcsúzhatok.
Amúgy nem kell nekem égimeszelő, a férjem 179 cm magas, még magassarkúban is tökéletes a különbség.
Volt igen. Én 172 cm vagyok és imádom a magasabb pasikat, akik mellett lehet büszkén és bármilyen cipőben lenni :D
Volt egy férfi, kb. fél fejjel volt kisebb, de rossz volt a tartása is, ezért még ennél is kisebbnek tűnt. Hiába tetszett, meg minden, nagyon zavart, hogy lenézek rá :D
Nem volt. Nálam alacsonyabb srác sosem próbálkozott (legalábbis nem emlékszem), a magasakkal meg nincs bajom. Bár szerintem a legkényelmesebb a plusz 10-15 centi, erre már másodjára sikerül kifognom egy égimeszelőt:D De ez van, ha amúgy minden más stimmel, nem fogom lepattintani azért, mert majdnem 2 méter magas...
Én 162 cm vagyok.
175 vagyok. Kb 170cm volt az egyik. Megkert, ne vegyek fel magassarkút, ne húzzam ki magam mert akkor látható hogy magasabb vagyok. Nem volt 100 a pasi.
Mikor szingli voltam sok jóval alacsonyabb pasi akart ismerkedni. De nekem nem jött be mikor 10cm es magassarkú volt rajtam a másik meg eltűnt mellettem. Nem éreztem jól magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!