Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy nobe aki parkapcsolatban el es van 2 gyereke megmondjam naki, hogy szeretem?
Miért ne mondja?
Indoklást is adjatok, egy bebökött ne nem elég.
Több kimenetele lenne.
-elutasít, mert ő nem vonzódik
-elutasít, de játszik azért veled, húzza az agyad
-neki is szimpi vagy, és megcsalja a férjét, de nem hagyja el
-szimpi vagy, elhagyja érted a férjét de a gyerekei jönnek vele
-szimpi vagy, elhagyja érted a családját és tojik rájuk
Jó az indoklás nélküli ne 100%-os.
Ha én pedig kérek indoklást, ezzel adva egy esélyt annak, hogy valamilyen értelmes gondolatot kihozhassunk a kérdés alatt, 39%.
Ki az a nagyon műveletlen, aki hasznosra értékelt egy "Ne." választ? Ezen emberek valóban úgy vitáznak, hogy:
-Nem
-De, igen
-De nem
-Pedig igen
Ha boldogok és valóban szeretik egymást akkor hagynod kell.
Sokszor le kell mondani a másikról, sok ember van sőt szerintem egyszer mindenki átéli, hogy olyan tetszik meg neki arra az emberre vágyik aki kapcsolatban van, és...sajnos azt látja , hogy mennyire vidám és boldog.
Sajnos nehéz de le kell az ilyenekről mondani.
Én mindig meg szoktam indokolni a válaszomat, de itt annyira evidens a "nem",hogy egyetértek azzal aki indoklás nélkül csak ezt írta.
Szerintem a kérdező is tudja mit kellene/nem kellene tennie, csak esetleg biztatást vár az ellenkezőjére.
Irtatok indokot, amik teljesen logikusak.
Hozzátenném: ha szerelmes a kérdező vélhetőleg a kétgyerekes nő is tudja, mert valami alap csak kellett hozzá,hogy ez kialakuljon. Ha kérdésként merül fel,hogy ezt elmondja-e vagy fölösleges, mert tudja, vagy azért fölösleges mert ha nem érzi nincs miről beszélni.
Ha a kérdező csak távolról szerelmes az nem szerelem,inkább vonzalomnak mondanám.
Azt nem tudhatjátok, hogy a nő boldog-e a barátjával.
Miért egyértelmű a nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!