Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ugye, hogy önző a párom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye, hogy önző a párom? Elvárja, hogy én rohangáljak hozzá?!

Figyelt kérdés

A páromnak vizsgaidőszaka van ( nem egyetemen! ) , a múlt héten még csak

- csak jött hozzám, de a hétvégén közölte, hogy most már szeretne többet tanulni/több időt a tanulással foglalkozni.

Ami azt jelenti nála most, hogy nem jön hozzám, menjek én, mivel azzal is, hogy beutazik hozzám ( 25 percre lakik tőlem busszal), egy csomó ideje elmegy, legalábbis szerinte....

2019. okt. 28. 11:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

Itt egyelore a te onzosegesrol olvastam. Mert az nyilvanvalo a parod miert keri ezt... de neked ezzel mi a kivetnivalod?

Egyebkent mifele parkapcsolat az olyan, ahol igy beszelsz idegeneknek a parodrol? Szereted egyaltalan?

Ketlem...

2019. okt. 28. 11:20
 2/11 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem alap esetben úgy korrekt, hogy egyszer utazik az egyik fél, másik alkalommal a másik.

Ha az egyiknek sok dolga van vagy beteg stb, akkor a másik megy addig.

Szerintem így lenne normális. Ha fontos neked, akkor megérted és támogatod, segíted.

Persze ez majd fordított esetben is visszájár neked.

2019. okt. 28. 11:26
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

Neked is 25 percre van.

Igaza van, had tanuljon.

Te vagy az önző, de nagyon.

2019. okt. 28. 11:37
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
Ha valaki önző kettőtök közül az te vagy.Természetes,hogy vizsgaidőszakban tanulni akar.
2019. okt. 28. 12:04
 5/11 anonim ***** válasza:
94%
Egyedül itt te vagy az önző. Ő még fel is ajánlotta hogy gyere el te hogy együtt legyetek. Pedig azt is mondhatta volna hogy akkor egy hétig ne találkozzatok mert tanulnia kell. Megértőbb lehetnél, nyilván ha vizsgaidőszak van akkor tanulni fog.
2019. okt. 28. 12:08
 6/11 anonim ***** válasza:
92%

Neked is van 2 lábad, menj te. Szerintem igaza van, most tanuljon inkább.

Te mit csinálsz? Dolgozol?

2019. okt. 28. 12:40
 7/11 anonim ***** válasza:
94%
Az megvan, hogy ő a szerelmed, akivel elvileg szeretitek és támogatjátok egymást? Hogy beszélsz róla? 😕
2019. okt. 28. 12:43
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen, én dolgozom!
2019. okt. 28. 13:07
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Mind a ketten azok vagytok..
2019. okt. 28. 13:51
 10/11 anonim ***** válasza:
89%

Elvárja, hogy rohangálj hozzá.. Szép kifejezés a szerelmeddel való találkozásra. Lehet el kéne olvasnia a kérdést és többé nem várná el.

Mondjuk az a 25 perc buszozás az neked is pont annyi még ha dolgozol is. Hisz munka után a szerelmedre, párodra szánnád az időd egy részét hisz ő készül a vizsgára, de hát ez az önző ember tőled várja el. Látni, nálad nagy a szerelem...

2019. nov. 25. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!