Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Melyikek azok a férfiparfümök,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikek azok a férfiparfümök, amikért a nők odavannak?

Figyelt kérdés
2019. okt. 26. 14:29
1 2
 1/12 Noren1989 ***** válasza:

Ami exemnek bejött: Mont Blanc Legend.

Asszem kifutott már, meg exem is.

Maj télire beszerzek valami új illatot.

2019. okt. 26. 14:32
 2/12 anonim ***** válasza:

Ghivenchy: Gentleman (sarga szinu)

N

2019. okt. 26. 14:33
 3/12 anonim ***** válasza:
96%

Nincs ilyen. Ez azt jelentené, hogy bármilyen Boborján magára locsolja, jönnek a csajok.

A parfümnek a bőröd természetes illatához is igazodnia kell. Lehet, ami a másikon finom, rajtad locsolókölni lesz.

2019. okt. 26. 14:35
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Én férfi vagyok, de van egy parfüm, ami se nem női, se nem férfi, és nagyon különleges illata van. Nem markáns, hanem nagyon egyedi. Mostanában elég sokszor éreztem. Valaki nem tudja, melyik lehet az?
2019. okt. 26. 14:39
 5/12 anonim ***** válasza:
2019. okt. 26. 14:56
 6/12 anonim ***** válasza:
#4-es, kezdik elönteni a piacot az uniszex illatok, úgyhogy elég nehéz dolgod lesz, ha meg akarod találni. Tipp: ha látod, hogy konkrétan ki viseli azt az adott illatot, mikor legközelebb megérzed, nyugodtan megkérdezheted, ha normális, udvarias hangnemben teszed, még bóknak is fogják venni.
2019. okt. 26. 14:57
 7/12 anonim ***** válasza:
70%

Én már nagyon régóta a Bvlgari Aqva Pour Homme-t használom elsődleges parfümként és elég sok pozitív visszajelzést kapok hölgyektől.

De szerintem fontos az is, hogy menjen a parfüm a stílusodhoz/megjelenésedhez. Ha sportosan öltözködsz, akkor inkább valami sportosabb/frissebb parfüm illene hozzád szerintem.

2019. okt. 26. 14:59
 8/12 anonim ***** válasza:
Jó pasin mindegyik, átlag-csúnyán meg egyik sem.
2019. okt. 26. 15:16
 9/12 anonim ***** válasza:
красная москва
2019. okt. 26. 15:33
 10/12 anonim ***** válasza:

#9:

[link]

2019. okt. 26. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!