Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kezdek ettől bedilizni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek ettől bedilizni. Mondja meg valaki hogy mi lehet ez az egész?

Figyelt kérdés

Fogalmam sincs milyen viszonyban vagyunk a csajjal. Sokat beszélgetünk,kötődik hozzám valamilyen szinten. Bevallottam neki hogy tetszik de nem lépett rá semmit . volt hogy eltávolodtunk egymástól de ujtavjoban vagyunk. Hol közel enged magához hol ellök. Ez váltakozva megy. Mintha megbánná hogy közel enged. Aztán újra minden jó és hagyja hogy megöleljem. Én nagyon szenvedek ettől. Akarom őt bde nem tudom ebből kimozdítani.. :( Ha más nővel vagyok az rettentően zavarja.

De akkor mi értelme ennek?

Érzem hogy van benne gát...

Miért csinálja ezt velem? Miért jó ez a húzd meg ereszd meg játék? Vége lesz-e ennek valaha?

2019. okt. 23. 09:55
 1/5 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
80%
Ennek semmi értelme. Gondolom régóta húzódhat már ez közöttetek, úgyhogy maximum annyit tehetsz, hogy választás elé állítod, azaz vagy jöjjetek össze, vagy felejtsétek el egymást örökre. Habár meggyőződésem, hogy amikor egy nő egy helyben toporog, s nem tudja, hogy mit akar, az igazából annyit jelent, hogy nem akar az égvilágon semmit.
2019. okt. 23. 10:00
 2/5 anonim ***** válasza:
83%

Beszéltetek már arról egyébként hogy milyen módon kötődtök egymáshoz? Lehet,hogy Ő csak barátként tekint rád, vagy akár többet is szeretne, de ha mással lát Ő sem tudja hová tenni mit akarsz Tőle.

Amit írsz nem vészhelyzet, egyszerűen csak le kell ülni és át kell beszélni. Bizonyára mindketten kötődtök a másikhoz.

2019. okt. 23. 10:02
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Biztos nem szeret, mert akkor nem szórakozna veled. Vagy éretlen gyerek még, vagy pont direkt csinálja, mert imponál neki.
2019. okt. 23. 10:11
 4/5 anonim ***** válasza:
67%
A 2.válaszolónak igaza lehet. Lehet hogy az a baj, hogy látja hogy más lányokkal is "foglalkozol". Ez elég visszatartó erő lehet neki, mert félhet hogy megbízhatatlan vagy, vagy gondolhat arra is hogy nem is őt akarod igazán. Beszéld ezt meg vele, hogy tisztán lásd mi a helyzet.
2019. okt. 23. 10:19
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem simán lehet, hogy játszik veled, közben meg benne van a kevés önbizalom is részéről. Beszélni kéne vele erről.
2019. okt. 23. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!