Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan felejtsem el ezt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el ezt az egész szerelem témát?

Figyelt kérdés
Sokáig szerelmes akartam lenni mindennél fontosabb lett volna, de nem próbálkoztam, féltem a kudarctól, utána már elkezdtem próbálkozni több-kevesebb sikerrel, mostanra viszont teljesen megutáltam ezt a témát és szeretnék kitisztulni belőle, mert egész nap megvagyok nélküli, de éjszaka valahogy mindig hiányzik a szivemben valaki, az eszemben viszont nem, de ez a kettős érzés és emellett egyes mai lányok viselkedése teljesen furcsa, ők szinte bele vannak ebbe bolondulva, de max egy társat keresek, aki nem csak a szexre és a nyalás falásra gondol már az első alkalomtól kezdve, hanem okos értelmes dolgokról tudok vele beszélgetni nyugodt körülmények között, és esetleg együtt él velem, ha eljön az ideje.
2019. júl. 28. 12:45
 1/2 anonim ***** válasza:

"de éjszaka valahogy mindig hiányzik a szivemben valaki, az eszemben viszont nem"

Mi történt azzal aki ott hiányzik a szívedben? Szakítottatok vagy csak egyoldalú volt? Valószínűleg miatta nem tudsz másokra fókuszálni... Ha teheted keresd fel, vedd fel vele a kapcsolatot, hátha helyre lehet hozni. Amikor ezt helyre rázod akár magadban vagy a másikkal megbeszélve, onnantól könnyen fogsz másokra is figyelni.

2019. júl. 28. 12:59
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Egy kapcsolat két emberről szól. Nemcsak arról, hogy te szeretve vagy, hanem a másiknak is vannak igényei, amitől lehet, hogy te amúgy a falra mászol, de mivel szereted, ezért örömet akarsz neki okozni, és közben talán rájössz, hogy nem is annyira nagy dolog amit akart, csak előfordul hogy az ember türelmetlen. Például egy sétánál az egyik elidőzne egy helyen, a másik meg rohanna tovább. Vagy egy szoba falszínén vitatkoztok. Ezek nem nagy dolgok.

Az, hogy az eszednek nem hiányzik, ez inkább valahol egy természetes önzés is lehet. De egy kapcsolat az én feladásáról is szól, amíg önálló valaki, addig nem igazodik senkihez. De amikor együtt élsz valakivel, akkor "sajnos" zaklatni fog, ha olyan életet akarsz élni, mintha nem is lennétek együtt. El kell dönteni, hogy mi a fontosabb. Mindkét formának van előnye, és hátránya. Nem lehet olyan "elegáns" döntést hozni, hogy csak a "tejszínhab" kell egy kapcsolatból, a kellemetlenségek meg nem...

2019. júl. 28. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!