Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi mindenki hogy nagyobb kereslet van egy nőre, mint egy férfire? Ha ugyanannyi nő keres férfit mint férfi nőt?
A ferfiak osztonlenyek, csak a dugas es a dugas van az agyukban, semmi mas.
Ha elfogadod, ha nem, ez igy van.
Igazad van tizes írok, csak nehéz meghatâroznom azért nem írtam nekem az a véleménywm hogy se a férfi se a nő nem értékesebb mind a ketten csak egy embernyi "energiával" rendelkezik viszont avval mindenki rendelkezik és tudom hogy itt mindig pénzéhesnek vannak beállítva a nők de vannak ugyanilyen férfiak is.Illetve én megértem a nőket, hogy igyekeznek a leendő családjuknak minnél nagyobb biztonságot megszerezni ezért minden férfinek mondják hogy legyen gazdag vagy ne 100000ezret keressen. De egy nő ugyanúgy szerelembe tud esni és akkor már a másikkal együtt tervez és szerintem ezt itt sokan nem tapasztalták meg hogy mennyire meglágyul egy nő ha szerelmes lesz. Köztük én se de valahogy mégis érzem. Szóval szerintem a nők és a férfiak is egyaránt értékesek csak vannak hülye nézetek pl hogy csak a "legjobb" pasit keresi mindegyik szexre.
Én sose voltam nővel de én hiszem hogy van valahol egy lány aki nekem való csak előbb még megkell tapasztalnom néhány dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!