Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszeretem valaki olyanba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszeretem valaki olyanba akibe nem kellet volna? (bövebben lent)

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel nagyjából 1 éve ismerjük egymást. Egy rendezvényen találkoztunk tavaj decemberben. Egyből megtaláltuk a közös hangot. Mindenféléről elhülyültünk nagyon közeli barátok lettünk. Az elején még nem tekintettem rá "ugy" de ahogy egyre jobban megismertem beleszerettem. :) és szerintem én is tetszem neki, sok erre utaló jelet küld.

Ja igen. Azt nem emlitettem ,hogy ő Pesti én meg vidéki vagyok. Illetve VAN BARÁTNÖJE. És nem. Nem akarok elszeretni a barátnöjétöl. Egyszerün csak a barátja akarok lenni anélkül ,hogy valaha is megtudná mit érzek iránta. :) És pont ebben szeretném a tanácsotokat kérni. Hogyan tudnám ezeket az érzelmeket mélyen elnyomni magamban? Mert egyre jobban kezdenek a felszínre törni amibe belefájdul a szívem...

21/L

2019. okt. 21. 03:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Hagynod kellene, mert nem fogod kibírni. Le kellene tiltanod és nem szabadna beszélned vele. Amúgy ha te eltudnád szeretni a barátnőjétől, más is eltudná tőled.

Ne keresd addig, amíg nem felejted el. Miért megy minden nő a foglalt pasikra, annyi normális srác lenne, csak nem veszitek őket észre, mert nem helyesek, nem vonzók.

2019. okt. 21. 03:46
 2/10 anonim válasza:
100%
Szerintem nem tudnád elfolytani :) én is hasonló helyzetben vagyo, és nagyon csúnya vége lett. Én kulfoldon talalkoztam egy fiuval par honapja, mikor utaztam ki, es 2 hetig velem volt vegig az utazas alatt. Hihetetlenul helyes, okos, vicces, erzelmes, gondoskodo pasi. Az a tipikus elerhetetlen fajta, aki minden lanynak tetszik. Akkor nem volt baratnoje ugyan, de tudtam hogy nem lehet koztunk semmi a tavolsag miatt. Majd kimentem ujra szeptemberbe egy honapra. Az elejetol fogva probaltam visszafogni magam hogy ne erezzek iranta semmit, de a vege az lett, hogy hihetetlenul beleszerettem, felreertelmeztem a jeleket amiket adott (utcan megfogta a kezem, olelgetett, ejjel-nappal velem volt) tulgondoltam ezt az egeszet... es miota visszajottem Magyarba egyaltalan nem keres... ugy erzem hihetetlenul faj, mindennap sirok, es annyit tudok tanacsolni, hogy ne menj bele egy olyan barati kapcsolatba, ahol el kell folytanod az erzeseid, mert nem fog menni. Minden egyes mozdulataban, cselekedeteben keresni fogod azt, hogy mi az ami “neked szol, es a szemelyednek”, es mi az ami olyan jel, ami tobb lehet mint baratsag. Es ha el is csabul a pasi, es lesz koztetek valami, sokkal fajobb lesz ha utana kozli hogy nem akarja elhagyni a baratnojet erted, es akkor meg ott leszel mint en most, beleeled magad hogy a tied lehet, utana koppansz. Elottem is elhuztak a mezes madzagot, es most lelkileg teljesen a padlon vagyok... :(
2019. okt. 21. 06:10
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
TAVALY
2019. okt. 21. 07:01
 4/10 Noren1989 ***** válasza:
100%

Ő semmilyen jelét nem adta annak, hogy hasonlóan érezne, ugye?

No, ha nem, akkor nyugodtan engedd el.

Elnyomni nem tudod az érzéseidet.

2019. okt. 21. 07:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Elnyomni az érzéseket tartósan nem lehet, de nem is egészséges az erre irányuló próbálkozás sem.

Szakítsd meg a kapcsolatot, sok szenvedéstől és megalázástól mented meg magad ezzel. Elég sok ember él a világon, barátkozz olyanokkal, akik iránt barátságot érzel, ne olyannal, aki iránt többet.

2019. okt. 21. 08:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is ebben a helyzetben vagyok. Nincs más út, mint az, hogy észérvekkel lebeszélem magam róla, mert nem akarom elveszíteni a barátságát. Nem úgy indult és nem is akartam többet érezni, mégis így lett, és most fáj. Belül tudom, hogy az sem tenne boldogabbá, ha ő is így érezne irántam, mert akkor is ott van a barátnője, és nem akarok egy szakítás okozója lenni. Elmondtam neki, mi zajlik bennem, és hogy egy darabig kevesebbet fogunk beszélni, amíg le nem cseng bennem a dolog.
2019. okt. 21. 08:52
 7/10 anonim ***** válasza:
25%
Mondd el neki az érzéseidet. Hidd el, sokkal rosszabb tartogatni magadban. Ki tudja? Lehet ő is hasonlóan érez irántad, csak nem mer kilépni a kapcsolatából.
2019. okt. 21. 10:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Beteljesületlen szerelem, ez egy szárnyat adó és egyszerre pusztító érzés. Férfiként volt benne részem és úgy sikerült túltenni magam rajta, hogy a tudomására hoztam hogy érzek iránta. Nem lepődött meg nagyon, de közölte hogy neki csak barát vagyok. Szórakoztató, megbízható, intelligens meg minden, de ennél nem leszek több soha. Az hogy ezt kimondta és hogy nem lett sértődés abból hogy onnantól nem kerestem, segített továbblépni. Ma már csak egy szép emlék, akire szívesen gondolok vissza, akiről a jó maradt meg és nem vett el értelmetlen éveket tőlem.
2019. okt. 21. 12:15
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak ilyen álbarátság lesz mindig... Merj kockáztatni, mert így csak vergődni fogsz még hosszú hosszú ideig.
2019. okt. 21. 16:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Soha nem fogsz tudni csak a barátja lenni...
2019. okt. 21. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!