Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért mondja, hogy jó, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja, hogy jó, hogy ott vagyok?

Figyelt kérdés
Az exxel egy év szakítás után neha össze jarunk. Nem mindig, de most mondta milyen jó, hogy ott vagyok. És őrült,hogy talalkoztunk. Ha annyira jó lett volna,akkor keresett volna utána is. De nem ez történt. Meg a szexre se lehet fogni, higy amiatt tart...sokszor nem tud elmenni,mert fáradt blabla nem tud koncentrálni.
2019. okt. 17. 22:20
 1/2 anonim ***** válasza:
68%

Szex az exszel? Hajaj...

Amúgy ezt nekem is mondta... Én is agyalok folyamat rajta, de amint mondtad, ha veled akarna lenni, keresne, minden más kamu. Arra figyelj amit tesz, ne arra, amit mond. A hajadra kenheted, ha így gondolja is, ha annyit nem ér azért a dolog, hogy tegyen érte!

2019. okt. 18. 02:34
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Mert a markánál mégis jobb.
2019. okt. 18. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!