Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vannak még olyan fiúk, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan fiúk, aki csak komoly kapcsolatokkal foglalkoznak és nem fekszenek össze 10-20 lánnyal az évek során?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok. Még nem volt párkapcsolatom, mert a tanulással foglalkozom a mai napig és sajnos a külsőm miatt sem tetszem általában a férfiaknak.

Ha mégis egy egy férfi szóba áll velem, akkor is egy idő után kiderül, hogy már 10-15 lánnyal volt az élete során. Félreértés ne essék, nem szűz férfiakra bukok, de egy egészséges határt szerintem érdemes lenne húzni. Annyira elszomorít, mert azt érzem egyik velem egykorú sem a komoly kapcsolatokat kereste/keresi, hanem inkább a nemi betegségeket gyűjti a diszkókban, szórakozóhelyeken,

Van olyan férfi még, aki csak komoly kapcsolatban utazott és utazik?

2019. okt. 17. 20:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%

Túl nagy hangsúlyt fektetsz arra, hogy hány szexuális partnere volt előtted az illetőnek.

Ha valakivel megtaláljátok egymásban a tökéletes társat, teljesen lényegtelenné válik, hogy kikkel, hogyan, miért próbálkozott a múltban.

Teljesen természetes, hogy sokan fiatalon nem annyira az elköteleződésre vágynak, hanem csak jól akarják magukat érezni, kipróbálni dolgokat. A vágy, hogy legyen valaki mellettük, lehet, hogy csak később jön el.

De az is előfordulhat, hogy egy pár komoly kapcsolatot akar, de pár hónap múlva kiderül, hogy nem megy, és akkor bizony jobb tovább lépni. Huszonévesen még teljesen felesleges beleragadni a langyos pocsolyába.

Ha a betegségek miatt aggódsz, használjatok óvszert, vagy vizsgáltassátok ki magatokat.

2019. okt. 17. 23:00
 12/14 anonim ***** válasza:
23%
Eleve miért kell a másiktól ilyet megkerdezni? Mar ne haragudj de semmi közöd hozzá, plusz nem is feltétlenül válaszol erre őszintén a másik (nem tudom hibáztatni, ez teljesen magánügy szerintem). Nő vagyok én is, eszembe nem jutna ilyet kérdezni valakitől, akivel randizok. Olyannal meg eleve nem kezdek, akiről pl tudom, hogy egy nocsabasz.
2019. okt. 18. 00:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Akad még azért nyilván. Bár őket nem is az fogja első sorban érdekelni, hogy milyen a külsőd. Jó persze az is számít. De annak kellene a másodlagosnak lenni. Meg amúgy vannak dolgok amiken az ember tud is javítani. Ami meg a partnerek számát illeti. Ahogy az első is említette nem feltétlen választás kérdése. Van aki 3-4 partner után találja meg azt aki keres. Van aki elsőre van aki 10-15 után sem. Bár ez utóbbi esetben már az a kérdéses mit nem csinált jól, ha ennyiszer romlott meg egy kapcsolata. De persze igazad van, egyre többen csak a minél többre játszanak. Na az tényleg gáz. Van aki nem ismeri az egészséges határ fogalmát és úgy látják minél többel annál jobb. De ezt sok esetben szerintem ki is lehet szűrni, ha figyel az ember.
2019. okt. 18. 00:07
 14/14 anonim ***** válasza:
9: Nem ezeken múlik. Én pl 10 éve edzek, nem vagyok izompacsirta, de túlsúlyos vagy kórosan sovány sem. Higiénia: Épek és tiszták a fogaim, tisztán, tiszta ruhában járok, használok parfümöt és rendszeresen borotválkozom. Hajviseletem olyan, amilyet a kopasz fejemmel hordani tudok. Nem tudom mi másra gondoltál még. Soha életemben nem volt barátságon kívül semmim, senkim.
2019. okt. 19. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!