Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gond ha aranyosnak találom amikor pukizik a barátnőm?
Szerintem nagyon cuki olyankor. Nagyon szép nő és tök aranyos ahogy szégyenkezik miatta. Valahol szexinek is tartom, hogy egy ilyen szép nő ilyen tabu dolgot tesz előttem. Azért amikor mondom neki, hogy milyen cuki ahogy szégyelli akkor ő is nagyokat nevet rajta.
Nagyon beteges ez? Vagy undorodnom kéne tőle? Haverom emiatt (is) hagyta el a csaját, mert sokat volt felfújódva és jöttek a hangok. 26 évesek, de a srác szerint egy kapcsolatban nem szabad ilyen dolgoknak kitudódnia.
Szerintem az nem jó,ha már jó régóta együtt vagytok és nem vagytok egymás előtt szabadok. Ez egy természetes dolog amit oké,hogy 1-2 hónapig még szégyelltek,de mikor már elmélyül a kapcsolat előfordul ilyen.
Meg hát szerinted az aranyos ahogy szégyenkezik vagyis ahogy lesüti szemeit stb.
Szerintem ezzel nincs gond.
Akik itt nullára húznak, életükben nem voltak még tartós kapcsolatban.
Az ember böfög, fingik, tüsszent, korog a gyomra stb. Nem vonzó dolgok, de hát ezek az élet velejárói.
Ha kis érzékeny lelkű emberek jönnek össze, akkor lehet izzadni a visszatartással (nem egészséges) és kiszaladni vele a wc-re de attól még meg fog történni.
Egy értelmes, normális kapcsolatban meg az ember kiengedi amit ki kell, ha lehet óvatosan vagy ha előre tudhatóan gyilkos szagú, akkor nem a másik orra alá, de ennyi.
Aztán vannak az olyan beteg állatok mint én, akikkel versenyezni is lehet.
Az attól még ugyanolyan büdös, még ha egy kis nő is eregeti. Öt év múlva garantálom nem fogod cukinak találni.
A cicám is szokott elég gyakran, és hm elég csípős szaga van.
Szerintem ez nem a bizalom jele, nem illik és kész.
10+éve házas, mielőtt azt írják nem voltam kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!