Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiuk! Ti gaznak tartjatok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Ti gaznak tartjatok ha egy lany elottetek sir, miattatok, mert pl. El kell bucsuznotok hosszabb idore?

Figyelt kérdés

Van egy srac akit megismerem kulfoldon. Csak egy honapot voltam itt tanulni, es most haza kell mennem, de ezalatt az egy honap alatt annyira megszerettem... kikisert a repterre, es mikor elkoszontunk kitort belolem a siras, nem nagyon, meg kozben viccelodtunk is de annyira kellemetlennek es megalazonak ereztem, mert nem szeretek sirni senki elott.. utana irt a srac hogy rossz volt sirni latni es ne szomorkodjak...

ti mit gondolnatok egy ilyen helyzetben ha egy lany miattatok sirna?

Jol esne, vagy inkabb gaznak- ijesztonek tartanatok?

2019. okt. 15. 15:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Jól esne, egyáltalán nem tartanám gáznak. Biztos, hogy neki is jól esett :)
2019. okt. 15. 15:19
 2/3 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszt:) most egy picit megkonnyebbultem !

De furi, hogy o miert nem sirt 😂 ez olyan egyoldalu, ezert is volt ciki

2019. okt. 15. 15:31
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem, örülnék neki ha valakinek hiányoznék.
2019. okt. 15. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!