Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném kikérni a véleményeteket. Egy férfi szerethet egyszerre 2 nőt ugyanúgy?
#10/10 De itt "szerelemröl" van szó. Állítása szerint egyformán szeret, egyformán fontosak vagyunk neki. A másiknak könnyű, ő nem tud rólam. Már gondoltam rá, hogy felvilágosítom.
Nehezen viselem az osztozkodást. Mit lehetne tenni, hogy könnyebb legyen. Nyugodjak bele és fogadjam el, hogy sosem lesz elég neki egy nő, sőt mostmár kiderült, hogy kettő sem vagy hagyjam el?
#13/13
Nem hinném hogy talonban tart. A mi kapcsolatunk másfél éve tart. Az új csajt 4 hónapja ismeri, erről az oldalról. Az újtól sem akar többet mint tőlem, hisz neki férje és 3 gyereke van. Miért lényeges, hogy hány évesek vagyunk. Ő 27, én meg 40+. A másik csajt nem tudom pontosan, talán 36. Ő fiatalabb tőlem egy tizessel
Jézus, tényleg gondold már el, mit írsz.
Most már nem kettőt, hanem 3-at szeret egyszerre szerinted?
Ezt te sem gondolod komolyan.. Vagy ahányat dug folyamat, szerinted azt mind szereti?
Még a 2-t valahogy értettem, hogy szerelmes vagy és elhiszed.. NA de 3-nál már felröhögtem most, bocsánat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!