Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretném kikérni a véleményet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném kikérni a véleményeteket. Egy férfi szerethet egyszerre 2 nőt ugyanúgy?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő. Megismerkedtem több mint másfél éve egy nálam fiatalabb férfivel, akiről később kiderült, hogy nem egyedülálló, de addigra késő volt beleszerettem. Azóta elég sokminden történt velünk, elhagyta a párját is, aki lelkileg teljesen tönkretette, és ekkor reménykedtem benne, hogy végre lehet köztünk komolyabb. Én szerelemmel szeretem őt. Tudom hogy ő is szeret, milliószor elmondta és éreztette is. A probléma ott van, hogy van még egy másik nő az életében. Akit elmondása szerint ugyanúgy szeret, pedig még alig pár hónapja ismeri. Én megküzdöttem azért, hogy ő több rossz dolgot el tudjon engedni, míg a másik nő csak élvezi ennek eredményét. Szerintetek naivitás azt hinni, hogy lesz ebből komolyabb? Ő nem képes a monogámiára, de vágyik egy társra. Próbáltam már elhagyni, de mintha nem is hallaná meg, ha erről van szó. Úgy tervezi az életét, hogy abban én is benne vagyok, de csak szeretőként. Nekem viszont ez kevés. Én társra vágyom, akire lehet számítani.

2019. okt. 12. 11:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

#10/10 De itt "szerelemröl" van szó. Állítása szerint egyformán szeret, egyformán fontosak vagyunk neki. A másiknak könnyű, ő nem tud rólam. Már gondoltam rá, hogy felvilágosítom.

Nehezen viselem az osztozkodást. Mit lehetne tenni, hogy könnyebb legyen. Nyugodjak bele és fogadjam el, hogy sosem lesz elég neki egy nő, sőt mostmár kiderült, hogy kettő sem vagy hagyjam el?

2019. okt. 17. 21:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem ment
2019. okt. 17. 21:53
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit olyan, mintha talonban tartana teged, amig nem biztos az uj csaj. Vagy mintha te csak amolyan áthidaló kapcsolat lennel szamara. Hany evesek vagytok? Mert irtad, h fiatalabb nalad. Az uj csajt is sajnalom, ha tudna szegeny.. az uj csaj mennyi idos?
2019. okt. 17. 22:14
 14/15 A kérdező kommentje:

#13/13

Nem hinném hogy talonban tart. A mi kapcsolatunk másfél éve tart. Az új csajt 4 hónapja ismeri, erről az oldalról. Az újtól sem akar többet mint tőlem, hisz neki férje és 3 gyereke van. Miért lényeges, hogy hány évesek vagyunk. Ő 27, én meg 40+. A másik csajt nem tudom pontosan, talán 36. Ő fiatalabb tőlem egy tizessel

2019. okt. 17. 22:43
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Jézus, tényleg gondold már el, mit írsz.

Most már nem kettőt, hanem 3-at szeret egyszerre szerinted?

Ezt te sem gondolod komolyan.. Vagy ahányat dug folyamat, szerinted azt mind szereti?

Még a 2-t valahogy értettem, hogy szerelmes vagy és elhiszed.. NA de 3-nál már felröhögtem most, bocsánat. :D

2019. okt. 18. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!