Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek ez mennyire fontos? (Bővebben lent olvasható)!
Figyelt kérdés
Lányok! Fontosnak tartjátok azt, hogy a párotok kb ugyanannyiszor keressen Titeket, amikor távol vagytok egymástól, mint Ti Őket? Vagy csak azt valljátok, hogy a férfinak a dolga keresni a nőt, és mindig megvárjátok, hogy Ő keressen Titeket? Vagy keresitek a párotokat, amikor csak lehet/hiányzik, és nem foglalkoztok azzal, hogy Ő keres-e Titeket egyáltalán, vagy hogy hányszor keres Titeket?
Eléggé bonyolultan fogalmaztam meg a kérdéseket, de remélem, hogy azért érthető, mire vagyok kíváncsi:D
2019. okt. 10. 16:52
1/4 anonim válasza:
Én örülök, ha keres, jól esik. Nem vallom azt, hogy csak és kizárólag az ő dolga keresni engem, én is szoktam keresni őt, de azért fontosnak tartom, hogy ő keressen. Na ezt jól megfogalmaztam, legalább olyan jól, mint te a kérdéseket :D
2/4 anonim válasza:
Egy egészséges fele-fele arány azért nem rossz. Az se baj, ha én keresem többet egy kicsit, de azért érezzem hogy tényleg kíváncsi rám magától is.
Ez egyébként egyénfüggő szerintem, szóval nem tudok mindenki nevében nyilatkozni.
3/4 anonim válasza:
Nálam alapvető elvárás a kölcsönösség és a játszmák hiánya és azt tartom normálisnak, ha nagyjából egyformán keresik egymást a felek, legyen egyensúly. Az keresse a másikat, akinek épp van mondanivalója. Mondjuk nálunk sose volt probléma, ha például pár napig nem kerestük egymást vagy ha maximum 1-2 sort írtunk egymásnak este, ez távkapcsolatban sem okozott problémát és most sem okoz, amikor valamelyikünk elutazik. Jól esik, ha keres, de az sem esik rosszul, ha nem. A legtöbb embernek fontos a napi kommunikáció, de nekünk nem és szerencsére ebben nagyon megtaláltuk egymást :)
4/4 anonim válasza:
Nekem fontos volt, de errol mar csak multbidoben beszelhetek, hisz tegnap szakitottunk. En irtam ra tobbszor, en hivtam tobbszor. Igaz kocsival jott, heti 3-szor eljott egy estere. Itt aludt es reggelre lepett. Mindig a munkara fogta, hogy nem jon es hogy siet, utobbi idoben mar a hetvegeket sem tudta megoldani... Nekem sokat jelentett volna, ha tobbszor jutottam volna eszebe es tobbet kereste volna a tarsasagomat. De mint kiderult mar nem volt boldog mellettem. Ez volt az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!