Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csókolt meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csókolt meg?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban élek már jó néhány éve. Tisztelem és becsülöm a párom. Többek között ezért sem kezdeményeznék másnál.

Lassan 1 éve egy új munkahelyen kezdtem dolgozni, mióta befejeztem a tanuló éveim.

Itt ismerkedtem össze egy férfival, aki szöges ellentétem. Nem azt mondom emberileg rossz lenne, mert igen jó lelkű is tud lenni ha egy kicsit megerőlteti magát, de összeségében nincs közöttünk meg egyfajta szimpátia. Valamikor jól kijövünk, valamikor veszekszünk.

Ezek a viták jelentéktelen dolgokon kezdődnek, többek között ő elkezdi, én pedig vagyok olyan önfejű hogy nem hagyom az övé legyen az utolsó szó.

Egyik ilyen alkalom nagyon eldurvult. Belement a magán életen kivitatásába, és elbírálásába, én pedig mérgembe hozzá vágtam, hogy nekem legalább vagy olyanom, ellenben ő 30 évesen egy kapcsolatot sem tud felmutatni, állítom azt sem tudja hogy kell megfogni egy nőt. Hevesen vitatkoztunk mint a szerelmesek.

Erre egy pillanat alatt megcsókolt. Lemerevedtem. Köpni nyelni nem tudtam.

Szerintem ő is kicsit belefeledkezett magába, mert utána a mögöttem lévő falra támaszkodta az egyik kezét és azt mondta jobb ha most valamelyikünk hazamegy.

Én indultam meg szó nélkül. Sírtam.

Mögöttem hallottam mondják neki :"Menj utána". Ő pedig dudogott hogy :" Semmi értelme".

Igaza is van, mert szembekell nézzek a párommal is. És vele is. Fogalmam sincs hogy mondjam el neki.

Miért csókolt meg?

2019. okt. 8. 08:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
23%
Ezt melyik szappanoperából szedted?
2019. okt. 8. 12:07
 12/13 Rockarc ***** válasza:
30%

Sosem birtam az olyan noket, akik nem tudjak mit akarnak. Veluk csak megtortennek a dolgok, felelossegvallalas nelkul. Ha tetszik, ha nem, kikezdtel vele o meg vette a lapot. Nem lokted el, nem kevertel le pofont, te ugyanugy aktiv es akaratoddal megegyezo szereploje voltal a jelenetnek, amit a kollegak vegigszurkolhattak. Tinikent viselkedtel egy felnott szituacioban.

En is kivancsi vagyok, hogy ezek utan mit mondasz a baratodnak. Biztos nem lesz buszke rad.

43F

2019. okt. 8. 12:41
 13/13 anonim ***** válasza:
67%

kerdezo, en nokent irom, hogy kicsit szegyenlem magam a helyedben is

te is ugyanolyan hibas vagy ebben a szituban mint a srac

eleve idegenekkel, kollegakkal, ismerosokkel NEM allok le vitatkozni a maganeletemrol, mert senkinek semmi koze hozza

ha valaki tudja hogy van parom es elkezdi szapulni a kapcsolatomat, vagyok olyan magabiztos, hogy eleve fel sem veszem a kesztyut, mert 1, senki nem tud semmit a kapcsolatomrol, mert soha nem teregetem ki, 2, barmit is mond, az csak az o szuveren velemenye (valoszinu minden info hianyaban alaptalan) amihez neki joga van de engem nem erdekel...

nezd mas szemszogbol a dolgot: odajon hozzad egy olyan kollega akit emberszamba sem veszel es elkezd fujni a kapcsolatodra... ugye hogy nem erzel kesztetest arra hogy a kapcsolatod vedelmere kelj egy 'kis senki'-vel szemben?

a ferfi kollega kommentjeire azert ugrottal ra, mert igenis erdekel a ferfi, vonzodsz hozza, csak meg te sem vallottad be magadnak

"állítom azt sem tudja hogy kell megfogni egy nőt" sokkal frappansabb dumaval is vissza lehet vagni, ami nem fog ilyen reakciot kivaltani a pasibol

kicsit gondolkozz el magadon, a tetteiden, azon hogy mit is akarsz valojaban

ha elmeseled a parodnak, hogy a kollega megcsokolt, ne lepodj meg ha qrva merges lesz rad

epeszu ember nem hiszi el, hogy egy no akarata ellenere csok aldozatta tud valni

ilyen csak a filmekben van

ha egy ferfi nem akarom hogy megcsokoljon, akkor az nem fog, ezt te is akartad, itt az ido, hogy ezt belasd

(nyilvan nem nemi eroszakrol beszelek, mert ott sajnos elofordul a csok a no akarata ellenere is... :(

2019. okt. 8. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!