Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miről jó ez neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miről jó ez neki?

Figyelt kérdés

Visszautasított egy lány de azért néha beszélünk és sokszor rajtakapom hogy folyton utánam fordul illetve utánam néz. Ezt nem beképzelem hanem ha megyek el folyton ezt csinálja érzem a tekintetét hátulról és amikor hátranézek látom hogy hatalmas szemekkel néz.

Akkor miért utasított vissza ha megbámul mégis?

2019. okt. 7. 23:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Engem is utasítottak vissza...aztan egy kis idő után én is láttam ilyesmiket, mint amiket írtál, reménykedtem,hogy,meggondolta magát, aztán tett egy kijelentést, amiből egyértelműen lejött, hogy csak barátilag szeret/bír. Aztán megint egy kis idő...megint egy kis jel részéről, megint egy kis reménykedés, és megint pofára esés.

Kívánom, hogy veled ne így legyen, de én az ilyet mindig elengedem...ha tényleg meggondolta magát, akkor majd felkeres, a labda nála van.

2019. okt. 7. 23:32
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Szerinted tényleg miért tesz ilyet akkor valaki? Hányszor próbálkoztál nála?

Tényleg valaki árulja el hogy miért csinál valaki így?

2019. okt. 7. 23:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer próbálkoztam...vagy legalábbis tudtára juttattam, hogy többet is el tudnék képzelni.

Hogy utasított el, milyen kapcsolatban voltatok/vagytok most?

2019. okt. 7. 23:49
 4/10 A kérdező kommentje:
Munka. Annyit mondott hogy "most mit kéne ezzel kezdenie"
2019. okt. 8. 00:06
 5/10 A kérdező kommentje:
Rosszul esik neki hogy távolságtartó lettem vele.
2019. okt. 8. 00:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mégis hogy kellene viselkedned? Ő küldött el, nem várhatja ezek után hogy minden ugyanúgy maradjon. Maga sem tudja mit akar, le kell sz@rni. Sok ilyen nő van, sajnos.
2019. okt. 8. 06:44
 7/10 A kérdező kommentje:
Ebben a maga sem.tudja viselkedésében az is benne lehet, hogy akarná a dolgot csak valami hátha van?
2019. okt. 8. 08:08
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
Valami van a háttérben amiért visszautasitott.Ha nekem valaki nem jön be és elutasitom, én azt nem bámulom meg,hanem messze elkerülöm
2019. okt. 8. 09:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem azért, mert érdekesnek tartja az a puszta tényt, hogy ő bejön neked. Talán azért bámul, mert azt néha, hogy ne is bámul-od, élvezi ha figyelmet kap, ilyen figyelem-éhes nő. Talán élvezi, ha tetszeleghet neked, de ettől függetlenül nem akar semmit, de izgatja, hogy mások akarják őt. Sz@rd le az ilyenféle nőket:)
2019. okt. 8. 10:20
 10/10 anonim ***** válasza:

#9 Talán azért bámul, mert azt nézi, hogy te is bámulod*

bocsi az elírásokért:))

2019. okt. 8. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!