Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek hátrányok? , férfiak észreveszik az ilyen nőket jó értelemben?
Háti táskát hordok
Csak lapos talpú cipőt hordok ami nem sportos
Zárt ruhákat viselek
Nem sminkelek
Nincs kifestve a körmöm, hajam
Én szeretem a visszafogott nőket, úgyhogy igen, de fontos a belső, kisugárzás, viselkedés.
Más szóval nem minden a külső.
Biztos van az a réteg aki észrevesz, akinek nem minden a külső. Nem írtad a korod, nem mindegy hogy 20-as vagy 30-as vagy mert a 20-as geberacionak nagyon a külsőségek számítanak.
Egyébként a férfiak nagy része a “dekoratív” nőket szereti, azokat veszik inkább észre, egy csinos magassarkúban, vagy egy szép sminkkel sokat lehet dobni bárkin. A háti táskából is van többféle, a backpack aranyos, nőies, de ha azt a tipikus sportos nike puma vagy turatáskád hordod az nem valami nőies. Alapból a nőies nőket veszik inkább észre.
A szürke hétköznapi nők pont ilyenek, tucat. Gondolom még ehhez társul a búvalb..szott mosolytalan kisugárzás is.
Hogy akarod, hogy észre vegyenek, ha semmit nem teszel annak érdekében, hogy észrevehető legyél?
Szerintem ez a normális, nem az, hogy reggelente megfejelik a sminkesasztalt meg felvesznek egy zsebkendőt magukra.
Személy szerint a (KULTÚRÁLT!) fesett körmöt szeretem, de az sem baj, ha nincs kifestve a hölgy körme. Ezek mind csak "kellékek".
21/f
Ahogy fentebb írták, ez szép arccal okés.
A zárt ruha nekem kicsit fura.
Pontosan mire kell gondolnom, körbeírnád?
A többi pont energiatakarékos/praktikus,
nincsen komoly kifogásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!